Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de l'esquena d'un Mosso d'Esquadra amb uniforme

Apareix el cadàver d'un jove en una finca a Catalunya: en estranyes circumstàncies

El cos de la víctima encara no està identificat

Tràgica mort a Catalunya. El cos de la policia catalana investiga la mort violenta d'un home d'entre 30 i 40 anys el qual va ser trobat sense vida aquest dilluns al vespre en una finca rural del municipi de Rasquera, a la Ribera d'Ebre. El cos de la víctima va ser localitzat per l'amo de l'immoble. 

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a Rasquera. Els fets van tenir lloc dilluns al vespre quan la policia va tenir coneixement de la localització del cadàver d'un home jove en una finca ubicada als afores de la població.

El cos encara no ha estat identificat

Tal com afirma El Caso, els Mossos d'Esquadra encara no saben de qui es tracta, ja que el cos encara no ha estat identificat. En un primer moment, els agents no van veure cap indici de criminalitat, però no ha estat fins aquest matí quan el forense ha determinat que es tracta d'un assassinat

Fonts policials han apuntat que l'autòpsia posterior ha determinat que la víctima va perdre la vida per causes criminals. La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Terres de l'Ebre ha obert una investigació per esclarir el succés. El cas es troba sota el secret de les actuacions.

«Investiguem la mort d'un home a Rasquera, a la Ribera d'Ebre».

Un crim relacionat amb el tràfic de drogues

Tot i encara no estar confirmat, podria tractar-se d'un crim relacionat amb el tràfic de drogues. La policia ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets i treballa amb diverses hipòtesis. Així, la zona on va ser localitzat el cos de la víctima, els fa sospitar que podria estar relacionat amb el cultiu de marihuana.

De totes maneres, encara és molt aviat per determinar el mòbil del terrible assassinat. Una altra hipòtesi amb la qual treballa el cos de la policia catalana és que la víctima mortal podria ser de nacionalitat albanesa, ja que gran part de les plantacions de marihuana de la zona estan controlades per albanesos. 

Amb tot plegat, els Mossos treballen per identificar l'home i per intentar atrapar la o les persones que haurien comès aquest crim.