Apareix viva i en ple confinament Lorena, una espanyola desapareguda des del 2016

A Lorena Piteira li havien perdut el contacte a Lugo fa tres anys i mig

Foto en arxiu de Lorena Piteira, desapareguda des de 2016
Lorena Piteira ha aparegut a Galícia després d'estar desapareguda des de 2016 | La Voz de Galicia

Arriben bones notícies des de Galícia aquest confinament. Aquest passat dimarts 5 maig, enmig d'una situació tan greu com és la d'una pandèmia mundial a causa del coronavirus, a Espanya ha passat el més semblant a un miracle, ha aparegut Lorena Piteira, desapareguda des del 2016.

La protagonista d'aquesta història amb final feliç és Lorena Piteira Espinosa, una dona de 43 anys que va desaparèixer sense deixar rastre el 2016 a Lugo, però que ha estat localitzada amb vida en els últims dies per la policia i, a més, gaudint d'un bon estat de salut.

La Policia Nacional va reprendre el cas fa escassos dies, va donar de nou d'alta la seva foto i les seves dades al Centre Nacional de Desapareguts i va sol·licitar l'ajuda de la ciutadania, qui es en aquests moments difícils es troba en situació d'alleujament d'un confinament que ja s'allarga fins a gairebé dos mesos.

El seu últim contacte va ser a Lugo el novembre de 2016

Fins al moment, no s'ha publicat el lloc ni el moment d'aquesta feliç aparició, però si se sap que els agents de les Forces de Seguretat de l'Estat han sotmès a Lorena a un exhaustiu interrogatori per saber què li ha passat durant aquests últims tres anys i mig, en el qual la família no ha tingut cap notícia d'ella.

El seu últim contacte va ser a Lugo al mes de novembre de l'any 2016, però els familiars no van denunciar la seva desaparició fins després d'un any. L'última informació que la policia va tenir del seu parador localitzava a la dona a Santiago de Compostel·la l'any 2018, de manera que ni tan sols hauria sortit de la comunitat gallega. Finalment, sembla que la desaparició de Lorena ha tingut un final feliç aquest passat dimarts r de maig.


Comentaris

envia el comentari