Apareix el noi de 18 anys que buscaven al Vendrell

En Pau de la Rua estava desaparegut des de la matinada de divendres a dissabte

Busquen un noi de 18 anys desaparegut al Vendrell
El noi de 18 anys desaparegut al Vendrell | PL El Vendrell

La Policia Local del Vendrell ha informat pocs minuts més tard d'un quart de vuit de la tarda d'aquest diumenge, 14 d'abril, que Pau de la Rua, el noi de 18 anys que estava desaparegut des de divendres al Vendrell, ha estat localitzat sa i estalvi i ja es troba al seu domicili.

Desaparegut al Vendrell des de divendres

La Policia Local del Vendrell ha informat que un jove de 18 anys està desaparegut des de la matinada de divendres a dissabte. El noi es diu Pau de la Rua, i la seva família no en sap res des de la nit de dissabte, 13 d'abril. El cos policial ha difós una imatge del jove i ha informat que fa aproximadament 1,75 metres.

La policia demana que si algú té qualsevol mena d'informació d'on podria ser el Pau, que es posi en contacte el telèfon d'emergències 112, amb els Mossos d'Esquadra o amb la Policia Local del Vendrell. 

Desapareix un menor de 15 anys a Sabadell

El cas del Pau no és l'únic que s'ha conegut aquest diumenge, 14 d'abril. 'SOS Desaparecidos' ha informat de la desaparició d'un noi menor d'edat al municipi de Sabadell. Es tracta de Jesús Berrio, de 15 anys, que va ser vist per última vegada aquest divendres, 12 d'abril. El noi fa 1,52 metres d'alçada, té el cabell castany fosc, els ulls marrons i el dia que va desaparèixer portava uns pantalons texans negres, una dessuadora de color verd militar de la marca Nike, unes sabates esportives fosques i una ronyonera grisa.

L'associació i els cossos policials demanen que qualsevol informació que es pugui tenir sobre el parador de Jesús es faci saber a través del telèfon d'emergències 112 o bé als telèfons 116000 642 650 775 i 649 952 957. 


Comentaris

envia el comentari