Apareix una nova testimoni amb uns missatges de WhatsApp que fan un gir al cas de Diana Quer

La jove no s'havia atrevit a fer públic què li va passar la mateixa nit que va desaparèixer la jove madrilenya per por

Imatge d'arxiu de Diana Quer | Facebook

Nou i inesperat gir en la recerca del cas de Diana Quer més de set mesos després de la desaparició de la jove. Ha aparegut un nou i inesperat testimoni que ha tornat a fer un gir al cas. Aquesta nova testimoni es trobava amb la seva parella en una festa en una localitat propera a Pontevedra i, de tornada a casa, se'ls va espatllar el cotxe. Un empleat del servei de substitució de vehicles els va haver d'acompanyar fins a Riveira. 

Segons el ‘Diario de Arousa’, després de portar a casa la jove d'edat similar a la de Diana, l'empleat va seguir enviant-li missatges per WhatsApp i li va preguntar el camí per tornar a Pontevedra. La noia li va donar dues opcions: o anar per l'autovia o per la carretera de la costa que passa per A Pobra, on es trobava Diana Quer per les festes patronals. L'operari li va dir que finalment havia tornat per la carretera d'A Pobra i que havia vist que eren les festes del poble. 

L'endemà, la nova testimoni va descobrir que l'empleat del vehicle de substitució havia seguit enviant-li missatges d'àudio de manera compulsiva durant la nit. En tots ells no va deixar de fer-li proposicions, després de dir-li que era molt maca i agradable. Ella va acabar bloquejant-lo al mòbil quan una dona amb accent sud-americà li va trucar per telèfon preguntant-li de què coneixia aquest noi. Unes amenaces i preguntes que la van espantar, de tal manera que va decidir no fer públic el seu testimoni fins ara. La jove no descarta que l'empleat pogués estar relacionat amb la desaparició de Diana per la seva actitud insistent i sabent que aquella mateixa nit va passar per A Pobra do Caramiñal.


Comentaris

envia el comentari