URGENT

El Passeig de Gràcia, en flames

Apareix sense vida una menor amb un tret en el cap a Albacete

La víctima tenia 17 anys i s'havia desplaçat a Albacete després de casar-se
La Policía Nacional, en una imatge d'arxiu | CNP

 

Tragèdia i consternació a Albacete. La Policia Nacional va trobar dijous passat, 15 de febrer, una jove morta amb un tret al cap. El cos policial espanyol va rebre l'avís al voltant de les nou de la tarda i es van personar en un edifici del carrer Virgen de la Cabeza, on es trobava el cos sense vida de la noia.  

 

Un veí de la zona, de fet, va explicar que la jove vivia amb el seu marit i la seva filla petita. Tot i morir a Albacete, la noia era d'Ontinyent, al país valencià. Els seus pares i tres germans, així mateix, es van mostrar «destrossats per la tragèdia i la incertesa sobre l'ocorregut» i explicaven estar «molt estranyats» amb el motiu de la mort de la noia.  

  

  

 

 

La noia presentava certs problemes abans del succés

La jove, de fet, va estudiar va fins als 15 anys a l'institut IES PouClar, a Ontinyent. Va ser aleshores quan va optar per abandonar l'ESO i marxar a Albacete després de casar-se amb un noi d'aquella localitat.

 

Segons fonts de l'institut citat anteriorment, la jove hauria contactat amb el centre tres dies abans del succés, perquè la víctima volia portar la nena a l'escola infantil adjunta al seu antic institut. La noia, doncs, sembla ser que tenia la intenció d'abandonar Albacete, i per la qual cosa, els cossos policials de la localitat manxega ja es troben en plena investigació dels fets. 


 

El suicidi, principal hipòtesi 

Els cossos policials creuen que un suïcidi podria ser la base més afinada. Tot i que resten a l'espera de la determinació final de l'autòpsia i altres proves, la Policia Nacional hauria filtrat que aquesta és una base amb la qual es troben treballant.

 

La Delegació del Govern de Castella-la Manxa, d'altra banda, ha relatat que la Policia Nacional ha obert una recerca per aclarir les causes de la mort i que, de moment, no hi ha cap persona detinguda. 

La vetllada final de la noia, d'altra banda, es va dur a terme el passat diumenge a Ontinyent. La ciutat va mostrar la seva consternació amb la mort, ja que el tanatori de la població valenciana es va omplir amb més de 300 persones. 

Comentaris