IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Apareixen 13 germans encadenats a casa seva als Estats Units

Els pares dels joves han estat acusats de torturar i posar en perill la vida dels seus fills

David Allen Turpin y Louise Anna Turpin, los padres que encadenaron a sus hijos
David Allen Turpin i Louise Anna Turpin, empresonats per encadenar als seus fills | Cedida

Després de descobrir-se que 13 joves havien estat empresonats i encadenats, a més de trobar-se en estat famèlic, la policia del comtat de Riverside, al sud de Califòrnia, ha detingut a dues persones. Es tracta dels pares dels 13 germans, els quals mantenien als seus fills en captiveri. Les víctimes, d'entre 2 i 29 anys, van ser trobats «demacrats».

Així ho reflecteix el mateix informe policial, on s'inclou que l'alarma va ser donada per una de les germanes, una jove de 17 anys, qui en la versió oficial dels fets apareix com una nena d'uns 10 anys, a causa de l'estat en què es trobava. La noia va poder desfer-se de les cadenes, trucar al 911 i advertir que els seus «dotze germans i germanes es trobaven dins la residència». 

Com a conseqüència d'aquests fets, el matrimoni Turpin, conformat per David Allen, de 57 anys, i Louise Anna, de 49 anys, ha estat detingut i empresonat per la policia, després de trobar als seus fills en una situació lamentable. Ambdós han estat acusats de tortura i de posar en perill la vida dels joves. Per la seva part, la parella «no ha pogut brindar una explicació raonable» sobre els fets, tal com informen les fonts policials.

Finalment, els agents de seguretat han decidit difondre la història per tal de poder rebre la màxima informació possible. Per això, han publicat les imatges de la parella, les quals van ser preses al moment de la detenció. Ambdós compten amb una fiança interposada per la seva llibertat que ascendeix als 9 milions d'euros.

Los 13 hijos de los Turpin fueron encontrados encadenados

Els 13 germans Turpin que van ser trobats empresonats a casa | Facebook

Set dels fills eren adults

Inicialment, l'informe policial contemplava que els 13 encadenats eren menors d'edat, els quals van aparèixer «desnodrits i molt bruts». La sorpresa va aparèixer posteriorment, en identificar als joves, set dels quals es va descobrir que havien superat els 18 anys. A més, un d'ells en comptava amb 29, unes característiques que no s'assimilaven a les físiques.

En aquests moments, els serveis de protecció infantil han iniciat una investigació que serveixi per determinar què passarà amb els joves que encara no han arribat a la majoria d'edat. Un cop descoberts, tots ells van rebre menjar i beguda, ja que van reclamar a les necessitats sentir-se «afamats», per la situació que havien viscut fins aquell moment.


Comentaris

envia el comentari