Apliquen l'eutanàsia a un alcohòlic que no pot superar la seva addicció

L'home, de 41 anys, era pare de dos fills, i el patiment que li comportava la seva addicció l'ha fet prendre aquesta decisió

Apliquen l'eutanàsia a un alcohòlic que pot superar la seva addicció. | cedida

Un home alcohòlic de 41 anys i pare de dos fills va decidir que, com no podia superar la seva addicció a l'alcohol i això li comportava un gran patiment, l'única solució que li quedava era l'eutanàsia. Mark Langedijk era d'Holanda, un dels primers països del món a legalitzar l'eutanàsia, i va triar el 14 de juliol per morir al jardí de la casa dels seus pares, al costat de la seva família, menjant entrepans de pernil i formatge, sopa de mandonguilles i fumant, tal com ha explicat  La Información. Segons el seu germà Marcel, qui va explicar la història, «quan Mark es va adonar que necessitava ajuda, que necessitava parlar amb algú, ja era massa tard. En aquell moment, l'alcohol ja l'havia atrapat i no el deixava escapar».

«Ho tenia dins el seu cap. Era el seu problema. De quin problema es tractava, ningú s'ho pot imaginar realment». Marcel va explicar que el seu germà havia assistit a 21 sessions de rehabilitació en els últims vuit anys, però no va ser suficient, com tampoc ho va ser el suport indiscutible de la seva família. El seu patiment el va obligar a demanar aquesta solució i a demanar que un doctor autoritzat li administrés les tres injeccions que van posar fi a la seva vida. Marcel va rebre un gran suport per l'article que va publicar en una revista holandesa i en el qual explicava la història, i actualment està escrivint un llibre sobre l'experiència.


Comentaris

envia el comentari