Terrassa d'un bar

Apunyalament en ple carrer a Lleida: la víctima es trobava a la terrassa d'un bar

L'agressor només tenia 23 anys

Surrealista succés aquest cap de setmana a la capital del Segrià en ple carrer. Quan un noi va intentar apunyalar a una dona que es trobava tranquil·lament en una terrassa d'un bar de la localitat.

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dissabte un home de 23 anys acusat de temptativa d'homicidi per haver apunyalat al coll una dona que es trobava a la terrassa d'un bar a l'avinguda Rosa Parks, segons ha avançat el 'Diari Segre' i confirmat fonts policials. 

Els fets van passar a les 20:20 hores i van ser els mateixos clients del bar, entre ells un mosso d'esquadra fora de servei, i vianants que passaven els que van reduir l'atacant, que no té cap relació amb la víctima. 

L'agressor patia una malaltia mental

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que passava per allí va detenir l'individu i el va traslladar als serveis mèdics, que van decretar-ne l'ingrés per malaltia mental a la unitat de salut mental de l'hospital Santa Maria. 

Afortunadament, la víctima de l'agressió, de 36 anys, va patir ferides superficials i s'està recuperant satisfactòriament.

Pel que sembla, al moment de l'apunyalament la fulla del ganivet de cuina que portava l'atacant es va trencar. 

Segons les mateixes fonts policials, això va evitar que les ferides provocades a la víctima fossin més greus.

Ferit molt greu per un apunyalament a Martorell

Una baralla a ganivetades a l’estació de tren de Martorell va acabar amb un home ingressat en estat crític a l’Hospital de Bellvitge. 

Segons fonts policials, els fets van tenir lloc dijous a la nit als volts de dos quarts d’una quan tres persones es van barallar i una d’elles va rebre diverses ganivetades per tot el cos. 

Els altres dos participants, que també van patir ferides lleus, van ser detinguts després de presentar-se a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del municipi per explicar que s’havien barallat amb una tercera persona i que l’havien abandonat ferida. 

Tot i ser traslladat inicialment a l’Hospital de Martorell, la gravetat de les ferides, especialment una que afectava òrgans vitals, va obligar a portar-lo a Bellvitge.