ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Una noia de 19 anys apunyala un jove en discutir-s'hi per un 'selfie' a Barcelona

La jove, que ja ha estat detinguda, al·lega que l'home va perseguir-la per la zona de Can Dragó i, finalment, va optar per propinar-li cinc punyalades al pit, esquena i cames

Imatge de la Guàrdia Urbana patrullant pels carres de Barcelona
Imatge de la Guàrdia Urbana patrullant pels carres de Barcelona | CatalunyaDiari.com

Succés d’allò més cridaner a Barcelona. Una jove de 19 anys ha estat detinguda per la Guàrdia Urbana per haver propinat cinc punyalades a un home, de 24 anys, arran d’una discussió per un ‘selfie’ al parc de ‘Can Dragó’. Els fets, que van tenir lloc el passat divendres a la tarda, van provocar que la víctima fos traslladada d’urgència a la Vall d’Hebron.

La jove, així mateix, va ser arrestada acte seguit, tot i que la Guàrdia Urbana també la va traslladar —sedada— al mateix centre hospitalari. Segons treu a la llum ‘El Periódico’, així mateix, la pugna entre les dues persones s’hauria generat arran d’un ‘selfie’, tot i que les versions estan encara força allunyades.

Un ‘selfie’, la causa de l'apunyalament

Els fets van tenir lloc sobre les 17.30 hores del passat divendres, 5 d’octubre, quan l'autora de l'agressió, de nacionalitat brasilera, s'estava fent un ‘selfie’ a la zona del parc de ‘Can Dragó’.

Hauria estat a aleshores, doncs, quan l’home posteriorment apunyalat al pit, esquena i cames s’hauria acostat a la jove per preguntar-li si necessitava ajuda per fotografiar-se. De fet, segons va declarar el mateix home a la Guàrdia Urbana, la jove no es va prendre gens bé el seu gest i s’hi va posar a discutir.

Imatge del parc de Can Dragó, espai on hauria tingut lloc el succés
Imatge del parc de Can Dragó, espai on hauria tingut lloc el succés | Ajuntament de Barcelona

 

Amb la discussió en el seu punt més àlgid, segons detalla la versió de l’home ferit, la noia de 19 anys va treure una navalla de la seva motxilla i va optar per clavar-li fins a cinc punyalades. L’agredit, així mateix, també hauria explicat que els apunyalaments s’haurien produït just quan aquest ja es disposava a marxar del lloc dels fets.

«Fora assetjador!», cridava la noia

És el que revelen alguns dels testimonis del succés a Can Dragó. La jove, per part seva, també s’aferra a la versió d’alguns dels testimonis del succés al·legant que l’home l’estava «assetjant». Aquesta, de fet, al·lega que l’home va començar a perseguir-la mentre s’estava fent el ‘selfie’ i per això es va defensar amb una navalla que havia trobat a terra.

Finalment, el mitjà citat també detalla que la Guàrdia Urbana va trobar una bossa amb marihuana a l’interior de la seva motxilla i que aquesta, en veure’s acorralada, va acusar els agents de «racistes».


Comentaris

envia el comentari