Imatge del carrer Blasco de Garay de Barcelona.

Apunyalen un home en una baralla a les portes d'un bar a Barcelona

La víctima es troba hospitalitzada i de moment no hi ha detinguts

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'apunyalament d'un home en una baralla que ha tingut lloc aquesta matinada al carrer Blasco de Garay, al Poble-sec, segons ha avançat El Caso.

Segons les fonts policials, la baralla ha estat entre dos homes i ha tingut lloc cap a les tres de la matinada. Els Mossos estan investigant els fets per determinar l'autor de l'agressió. De moment no hi ha detinguts i la víctima es troba hospitalitzada. Segons El Caso, una patrulla de la policia catalana s'ha trobat l'home ferit a l’avinguda Paral·lel.

Els Mossos d'Esquadra investiguen ara a què es deu el succes i si, per una banda es tracta d'una temptaiva de robatori, o per l'altra es tracta d'un cas de tràfic de drogues. Quan els Mossos han arribat al bar, ja no hi quedava ningú. 

La víctima, de moment, presenta ferides de gravetat, però no es pateix per la seva vida. 

Desmantellats diversos prostíbuls a l'Àrea Metropolitana 

La Policia Nacional ha desmantellat de manera coordinada nou prostíbuls a Sabadell, Premià de Mar, Palamós, Alacant i Inca i ha alliberat 16 dones de nacionalitat xinesa que exercien la prostitució obligades.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els agents han detingut set persones a Barcelona i Sabadell com a responsables de les cases. Se’ls atribueixen els delictes de pertinença a organització criminal, prostitució coactiva i contra el dret dels ciutadans estrangers. Els agents van començar la investigació en adonar-se que hi havia anuncis a una pàgina web sobre pisos on s’exercia la prostitució a Sabadell.

Les víctimes eren obligades a treballar en habitacions amb falta de ventilació i insalubritat, on també hi vivien. La Policia Nacional va fer un operatiu conjunt i va desmantellar nou prostíbuls. Va alliberar 16 dones, nou de les quals estaven en situació irregular. Les dones, així mateix, estaven obligades a treballar en condicions molt insalubres i en habitacions que no disposaven d'una bona ventilació. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!