rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

PREVISIÓ

Sant Jordi amb el paraigües a la mà, però no plourà tot el dia

Apunyalen un jove davant d'una discoteca de Girona

El succés va tenir lloc el passat dissabte i els amics de la víctima van sortir al pas de l'agressor per apallissar-lo | Els Mossos el van detenir després de la trucada de la seva mare
El jove va ser ràpidament traslladat a l'hospital després de l'apunyalament | CatalunyaDiari.cat

 

Un jove va ser apunyalat durant la nit de dissabte en una discoteca de Girona. Enmig d’una baralla, un jove de 23 anys va propinar dues ganivetades a la víctima i, tot seguit, va optar per fugir amb bicicleta. Segons avança el ‘Diari de Girona’, l’home presentava dues ferides d’arma blanca al tòrax i un altre a la zona lumbar.

 

Tot plegat va tenir lloc davant la discoteca Platea, ubicada al carrer de Jeroni Real de Fontclara. En veure el jove a terra, els equips d’emergències el van socórrer i, tot seguit, van optar per enviar-lo a un centre sanitari quan ja havien passat les 23:59 hores.

 

La seva mare el va delatar involuntàriament

L’agressor va fugir ràpidament després de propinar dues ganivetades a la víctima. Així ho va explicar el jove agredit als Mossos d’Esquadra, mentre afegia que els seus amics van aconseguir barrar-li posteriorment el pas per apallissar-lo.

 

El més curiós de tot plegat, però, va ser que la mateixa mare de l’agressor va ser qui el va delatar. Aquesta, en veure com el jove havia arribat a casa després de la pallissa, va optar per trucar als Mossos d’Esquadra alertant-los que el noi havia arribat ple de sang i amb ferides a la mà.           

 

Després de l’avís de la mare, el jove va ser traslladat a l’hospital i va ser en aquest espai quan els Mossos d’Esquadra van optar per detenir-lo.

 

Un menor, arrestat per agressió sexual durant les Fires de Girona

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 7 de novembre —durant les festes locals de Sant Narcís— un menor de 17 anys acusat d’haver agredit sexualment una jove de 16. Segons van informar els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Girona, un total de 15 lladres violents han estat detinguts per furts que es van produir durant les festes de Sant Narcís.