ATENCIÓ

🚨 Un terratrèmol sacseja el Ripollès

Aquest és 'El Chicle', el principal sospitós de la desaparició de Diana Quer

Ha estat detingut aquest matí per agents de la Guàrdia Civil després d'una denúncia d'intent d'agressió sexual
'El Chicle', principal sospitós de la desaparició de Diana Quer | Facebook

 

El principal sospitós de la desaparició de Diana Quer, 'El Chicle', ha estat detingut aquest divendres, 29 de desembre, per agents de la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil després d'una denúncia d'intent d'agressió sexual a la localitat corunyesa de Boiro.

 

Diana Quer va desaparèixer el 22 d'agost de 2016, fa exactament un any, tres mesos i una setmana. Des de llavors, les pistes per atrapar el seu segrestador han estat escasses, però ara es podria produir un gir inesperat dels esdeveniments després de la detenció d'aquest veí del poble corunyès de Rianxo, segons informa 'La Vanguardia'.

De nacionalitat espanyola, el sospitós està casat i té un fill

Aquest matí, la Guàrdia Civil entrava al domicili d''El Chicle' per arrestar-lo a ell i a la seva dona arran de la recent denúncia d'una jove. De fet, les autoritats ja li seguien la pista des de feia temps, quan va ser considerat sospitós i va ser interrogat pels investigadors de la desaparició de Diana Quer, encara que mai va arribar a ser arrestat.

 

Una detenció que es produïa després que la denúncia d'una jove de Boiro, La Corunya, fes saltar totes les alarmes. La noia va explicar a la Guàrdia Civil que el passat dimarts, 26 de desembre, un home va intentar robar-li el mòbil, la va amenaçar amb un ganivet i va tractar de tancar-la al maleter del seu vehicle.

 

Afortunadament, dues persones que van poder seguir els seus crits van anar a ajudar-la i es van quedar amb ella fins que va arribar la Guàrdia Civil. Segons van declarar aquests joves, l'individu viatjava en un Ford Mondeo, tenia entre 30 i 40 anys, mesurava al voltant d'1,80 metres i era de complexió prima.

 

A partir d'aquí, la Policia Judicial de la Guàrdia Civil va iniciar una investigació que ha acabat amb la detenció el dia d'avui. De nacionalitat espanyola, el sospitós està casat i té un fill. Al contrari del que apuntaven altres informacions que asseguraven que era firaire, 'El Chicle' treballa en una musclera. Té antecedents per tràfic de drogues i agressió sexual a un familiar, segons publica 'La Vanguardia'.

 

'El Chicle', el principal sospitós de la desaparició de Diana Quer | Facebook

 

Més a prop de la veritat

El municipi de Rianxo es troba a tan sols dos quilòmetres de la ria de Taragoña on es va trobar el telèfon de Diana Quer. Va ser un mariscador el que va donar la veu d'alarma en trobar-lo el 27 d'octubre de 2016, dos mesos després de la desaparició de la jove madrilenya.

 

A més a més, el municipi en què resideix el detingut es troba a tan sols quinze quilòmetres de Boiro, la localitat on van ocórrer els fets denunciats recentment per la jove.

 

De moment, la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil segueix endavant amb les indagacions i les tasques se centren ara a investigar la implicació del detingut en la desaparició de Diana Quer.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris