IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Aquest nen havia d'anar amb el seu pare a l'escola però va decidir portar a algú més important per a ell

El col·legi havia organitzat un esmorzar de pares i fills

Whitney Kittrell és una mare soltera que ho fa tot pels seus fills.| Facebook

Whitney Kittrell és una mare soltera d'Utah, als Estats Units. Malgrat ser només ella per cuidar dels seus dos fills, mai no ha tingut cap problema i no dubta a desviure's per ells. A més fa tot el possible perquè els nens tinguin la vida més normal i feliç possible. Així doncs, quan el seu fill va arribar a casa amb una invitació per un esmorzar de pares i fills a l'escola, al qual només podien anar els pares però no les mares, va animar el seu nen a participar i li va proposar que hi anés amb el seu avi. La proposta del petit va ser molt millor.

Whitney va decidir acompanyar el seu fill vestit com a 'pare'| Facebook

 

El petit no va voler anar-hi amb el seu avi perquè tenia una proposta millor. Per sorpresa de la seva mare, el nen va contestar: «No. Jo vull que vinguis tu. Tu ets la meva mare i el meu pare». Així doncs, Withney va decidir anar al col·legi amb el seu conjunt de pare, que consistia en una barba pintada i un xandall masculí. Al principi la noia es va sentir una mica avergonyida però el nen la va animar i va dir: «Aquesta és la meva mare. Ella també és el meu pare, així que l'he portat amb mi!». 


A més, quan la mare ja es disposava a anar-se, el nen va córrer darrere seu, la va abraçar i com explica ella mateixa li va dir: «'Mare, sé que sempre estaràs aquí i faràs qualsevol cosa per mi. Gràcies. T'estimo.' Llavors, em va fer un petó a la galta i va sortir corrents. Espero que recordi aquest dia, perquè jo mai no oblidaré les seves dolces paraules».


Comentaris

envia el comentari