Aquest remei tracta la tos i elimina la mucositat dels pulmons en una sola nit

Un ungüent de gingebre i mel acaba amb els símptomes del refredat estalviant-te els efectes secundaris que produeixen els medicaments convencionals

La mel és un dels ingredients del remei perfecte contra la tos | Cedida

L'hivern acostuma a venir acompanyat dels refredats, la mucositat, la tos i el malestar general. Normalment prenem medicaments de venda en farmàcies per tractar aquests símptomes, però no hem d'ignorar que hi ha remeis naturals que funcionen igual o millor que els medicaments, ja que no tenen efectes secundaris.

Prova aquest remei, que presenta Rolloid, per acabar immediatament amb la tos sense necessitat d'haver de prendre medicaments que et produeixin somnolència, migranya, mal de cap, etc. Per preparar-lo necessites una cullerada de gingebre ratllat o gingebre en pols, mel natural, oli d'oliva, farina, tovallons, gases i cinta adhesiva.

El gingebre és un del ingredients del remei perfecte contra la tos | Cedida

Barreja la farina amb la mel fins que quedi una barreja homogènia. Afegeix una mica d'oli d'oliva i aboca el gingebre. Quan ja ho tinguis tot, xopa uns tovallons en la barreja i embolica'ls en una gasa. Posa't els tovallons a l'esquena o al pit i assegura'ls amb cinta adhesiva. Deixa-ho actuar tota la nit -en el cas de nens només durant tres hores abans que se'n vagin a dormir- i veuràs com l'endemà la tos i la mucositat dels pulmons han desaparegut.

Aquest ungüent de gingebre i mel és el remei perfecte contra la tos | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari