Ara serà possible tenir la regla només quatre cops a l'any

Arriba al mercat un producte que permetrà reduir el nombre de períodes

La regla genera molts dolors depenent de cada dona | Cedida

 

Teva Women's Health ha llançat a Espanya el Seasonique, el primer anticonceptiu oral de pauta perllongada que aconsegueix reduir el nombre de regles de l'any de dotze a quatre, és a dir, tres vegades menys. El Ministeri de Sanitat ja ha autoritzat la seva venda per a principis de l'any que ve, i costarà un total de 32 euros. El tractament es pren durant 91 dies i aconsegueix que el període de menstruació duri tres dies per cada cicle de 91.

D'aquesta manera les regles es redueixen de dotze de mitja a tres, també escurçant-les més i fent-les menys abundants. Segons Teva, els avantatges consisteixen que menys menstruacions són sinònim de «menys símptomes relacionats amb el sagnat, la inflamació, la tensió mamària, les cefalees, el dolor de pelvis i abdominal que sofreixen moltes dones abans o durant la menstruació».

Seasonique, el nou anticonceptiu que reduirà la teva menstruació més de la meitat | Seasonique

A més, afegeixen que Seasonique té una eficàcia superior a 99%, és a dir, major que la dels preservatius, i conforma una bona garantia de seguretat, sense repercutir en la fertilitat, ja que si se suspèn el tractament, es produeix una tornada ràpida del cicle menstrual. El principi actiu levonorgestrel és el responsable que els cicles canviïn, segons l'avaluació de riscos realitzada per l'Agència Europea de Medicaments.


Comentaris

envia el comentari