Arancha, la dona assassinada a Guadalajara pel seu marit davant dels seus tres fills

Treballava en una benzinera i la seva parella era guàrdia de seguretat
Imagen del lugar de los hechos.
Membres de la Guàrdia Civil i d'Emergències al lloc dels fets | cedida

Aquest matí hem rebut una d'aquestes notícies que no agrada gens transmetre. Arancha, una veïna d'Azuqueca d'Henares, perdia la vida a mans del seu marit, Sergio. 'El Español' ha informat que la policia va rebre l'alerta a les 7.43 hores d'aquest 28 de desembre i, a l'arribar, van trobar el cos sense vida de la dona, que portava morta des de les 6.30 hores, així com al seu agressor en estat greu, després d'intentar-se suïcidar.

 

Va ser una dona de la localitat qui va informar els agents de seguretat, els quals no van poder evitar l'assassinat de la víctima, de 37 anys, però si van arribar a temps per evitar la pèrdua del seu marit. Ell es va intentar tallar el coll amb el mateix ganivet que havia matat a la seva parella, però la ferida no va ser mortal. Tot aquest esdeveniment, desgraciadament, va succeir davant l'atònita mirada dels tres fills de la difunta.

 

Una relació de constants discussions

Arancha es preparava des de primera hora per anar a treballar a la benzinera on feia de dependenta. No obstant això, una nova baralla amb el seu marit, les quals eren constants en la seva relació, va acabar amb la tragèdia que ningú esperava ni desitjava. Ambdós feia un any que estaven casats i fruit de la seva relació van tenir un fill. Els altres dos, eren de la víctima, en una relació prèvia.

 

Sorprenentment, tot i les constants discussions que patien Arancha i Sergio, ella no era usuària del centre de la dona d'Azuqueza, així com tampoc havia presentat denúncies contra el seu marit. Aquesta situació ha representat una sorpresa en la investigació, ja que tots els veïns eren coneixedors que la relació entre ambdós estava molt deteriorada.

Un home gens problemàtic

El citat mitjà va preguntar a veïns de la localitat per l'agressor. Un d'ells el va definir com un home «musculós», el qual era molt aficionat a anar al gimnàs. També va afegir que treballava com a guàrdia de seguretat d'una coneguda empresa nacional.

 

A més, diferents persones van coincidir en considerar-lo com una persona seriosa i educada, que mai havia causat problemes al municipi i que no semblava algú agressiu. Per tant, la situació s'ha considerat inesperada al poble de Guadalajara.Comentaris

envia el comentari