IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Arcadi Espada defensa 'La Manada' i pregunta: «Hi ha un vídeo sobre la vida sexual de la víctima?»

Molts usuaris de Twitter han mostrat la seva indignació contra les paraules d'Arcadi sobre la víctima de 'La Manada'

Arcadi Espada durante 'El Programa de Ana Rosa'
Arcadi Espada durant 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

La polèmica sentència contra 'La Manada' segueix provocant algun que un altre conflicte entre persones amb visions diferents del cas. No obstant això, s'està generant també un segon debat al voltant del cas, i és que alguns consideren que s'està realitzant una espècie de linxament públic contra els cinc acusats.

És el cas de l'escriptor i periodista Arcadi Espasa, que va acudir a 'El Programa d'Ana Rosa' i va crear una gran polèmica després de fer una sèrie de comentaris sobre la víctima de 'La Manada', en defensa dels cinc condemnats per abús sexual, el més criticat, un en el qual es preguntava si «hi ha un vídeo sobre la vida sexual de la víctima».

Els comentaris d'Arcadi generen polèmica al plató


Durant tot el programa Arcadi criticava el tracte que s'està donant a 'La Manada' per part de la premsa. El fet que hagin sortit a la llum converses de Whatsapp dels nois, d'abans i després de l'abús dels Sanfermines, o imatges i vídeos de com eren algunes de les seves festes, ha fet que Arcadi Espasa afirmi que s'està sotmetent als joves a un «judici televisiu» poc apropiat.

Però el periodista va anar encara més enllà i va arribar a dir que: «Jo voldria saber si hi ha algun vídeo sobre la vida sexual de la víctima?», una pregunta que va provocar una revolució al plató d'Ana Rosa i també tot tipus de comentaris crítics en Twitter. Ana Rosa, fidel al seu caràcter serè li deixava anar un «només faltaria», però no era l'única que responia al comentari.

Les altres persones que es trobaven al plató no sortien de la seva sorpresa i Ana Rosa li seguia dient: «Ho acabes de dir, és una víctima». Davant d'això Arcadi no es quedava callat i continuava: «Només pel fet que algú sigui víctima, sobre ella no es pot dir la veritat?», deia.

Indignació aTwitter

Davant tals comentaris, Twitter esclatava. El sentiment generalitzat per la sentència de 'La Manada' és d'indignació per ser una condemna massa lleu i l'opinió que es té sobre els cinc nois no és gens bona, per la qual cosa no és d'estranyar que uns comentaris com els de Arcadi provoquessin bastant repulsa a la xarxa social.


Comentaris

envia el comentari