Arran pinta la comissaria de la Policia Nacional de Terrassa

Han tacat amb pintura negra i vermella la façana i les portes d'entrada en protesta per la detenció de 3 membres dels CDRs i la denúncia de C's

La comissaria de la Polícia Nacional de Terrassa ha aparegut pintada aquest divendres
La comissaria de la Policia Nacional de Terrassa ha aparegut pintada aquest divendres | Twitter

Membres d’Arran Terrassa han omplert de pintura negra i vermella les portes i part de la façana de la comissaria de la Policia Nacional de la ciutat, situada al carrer Baldrich. La mateixa organització independentista ha reivindicat l’acció a través del seu compte de Twitter.  

En la piulada, expliquen que aquesta pintada és una resposta a la detenció de diversos membres dels CDRs per agredir un policia durant la manifestació de Jusapol del passat 29 de setembre. També afirmen que és una reacció a la denúncia per un delicte d’odi interposada per C’s i comentaven que «si ens toqueu a les companyes, ataquem les comissaries».

Abans que arribés la confirmació oficial del grup juvenil vinculat a la CUP, el portaveu de Ciutadans a Terrassa, Javi González, ja havia denunciat l’atac a les seves xarxes socials. En la seva piulada, el regidor taronja a l’Ajuntament de Terrassa criticava les paraules del ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, sobre les pintades aparegudes a la casa de Sant Cugat del Vallès del jutge Llarena

Arran pinta de groc la casa de Llarena

Va ser aquest dimecres quan Arran va publicar el vídeo on apareixen pintant de groc el portal d’un dels habitatges del magistrat Pablo Llarena. Hores després, Ciutadans, concretament la seva líder a Catalunya Inés Arrimadas, confirmava que denunciarien a l’organització independentista per un delicte d’odi.

Posteriorment, un grup de voluntaris, disfressats com els atracadors de la sèrie 'La casa de papel', va netejar la matinada del dijous el portal del bloc de pisos de Llarena, com es va poder veure en un vídeo que van penjar a Twitter. Van explicar que «netegem el que l'administració encara no ha fet». 


Comentaris

envia el comentari