Detingut per agredir la seva parella i el policia que el volia detenir a Manresa

La víctima va ser localitzada al carrer amb esgarrapades i cops a braços i abdomen | L'arrestat es va posar agressiu i es va enfrontar els agents, causant-li una fissura a les costelles a un d'ells

Detinguts a Manresa per agredir la seva parella i un agent de policia local | Twitter

La Policia Local de Manresa ha detingut un home per presumptament agredir la seva parella i lesionar un agent. Segons explica el cos policial en un comunicat, els fets es van produir diumenge a la matinada. Una patrulla es va desplaçar a un immoble del centre històric de Manresa per una suposada baralla en un domicili.

Un cop a dins, van localitzar un home amb restes de sang i que estava molt nerviós. Aquest els va explicar que havia discutit amb la seva parella i que aquesta havia marxat de casa. A la mateixa hora, una altra patrulla va localitzar una dona caminant pel carrer, amb esgarrapades i cops als braços i abdomen.

Segons la dona, havia estat agredida per la seva parella i havia marxat de casa. Va ser aleshores, doncs, quan els agents de policia de la localitat del Bages van procedir amb la detenció del sospitós detectat prèviament. 

L'home, agressiu, va ferir un agent de policia

En saber que l'home era el presumpte autor de l'agressió, els agents van voler detenir-lo. Va ser llavors que es va posar agressiu i es va enfrontar els agents, causant-li una fissura a les costelles a un d'ells. Finalment, però, els agents que van detectar l'home van poder reduïr-lo i, tot seguit, arrestar-lo.                             

L'home ha estat acusat per la policia per un presumpte delicte en l'àmbit a la llar i un altre d'atemptat contra els agents de l'autoritat. L'home, finalment, passarà a disposició juducial al llarg de les pròximes hores.                            


Comentaris

envia el comentari