Un dels arrestats per la violació de Sabadell té una ordre d'expulsió de l'Estat

La defensa apunta que el procés es podria allargar a causa de la complexa situació administrativa dels set detinguts

El procés es podria allargar a causa de la complexa situació administrativa en què es troben els detinguts | CatalunyaDiari.cat

Fonts de la defensa dels arrestats, per la violació múltiple a una jove a Sabadell diumenge passat, han explicat que un dels set detinguts té una ordre d’expulsió de l’Estat espanyol vigent. També han indicat que quatre dels homes tenen un expedient d’estrangeria obert i un cinquè té antecedents per robatori amb força.

Els presumptes autors de l’agressió van arribar ahir als jutjats de Sabadell en un furgó dels Mossos d’Esquadra pocs minuts abans de les 8.00 hores per comparèixer davant el jutge. Fins al moment, només haurien participat en diverses rodes de reconeixement i encara no haurien prestat declaració. La defensa ha explicat que el procés es podria allargar a causa de la complexa situació administrativa en què es troben els detinguts.

Reconstrucció dels fets

La presumpta violació múltiple va tenir lloc la matinada de diumenge quan la jove, de 18 anys, tornava cap a casa després d’una nit de festa amb els seus amics. La jove i els seus amics havien estat als locals La República i Sabadebidoo, al centre de Sabadell. Quan la noia tornava cap a casa va ser assaltada per un dels violadors que la va arrossegar fins a una antiga sucursal bancària abandonada de la carretera de Terrassa.

El setè home va ser detingut a l'entitat bancària on s'havia produït l'agressió sexual | CatalunyaDiari

Un cop van arribar al local, tres dels set arrestats van violar-la mentre els altres quatre entraven i sortien de l’habitació observant el que estava passant i sense fer res per evitar-ho. Sis dels homes van ser detinguts el mateix diumenge, després  que la jove de 18 anys presentés la denúncia pertinent. Els sis detinguts es trobaven en un altre espai abandonat molt proper, una antiga fàbrica tèxtil del barri de Can Feu on alguns d’ells vivien. Finalment, el setè home va ser arrestat dilluns a la mateixa entitat bancària en desús on es va produir l’agressió sexual. La policia el va trobar quan es va desplaçar fins al lloc amb la víctima per tal de fer la reconstrucció dels fets.


Comentaris

envia el comentari