L'arresten després d'una baralla i intenta escapar per la finestra del cotxe patrulla al Baix Llobregat

El detingut va trencar els vidres del vehicle dels Mossos i va haver de ser retingut entre diversos agents

Mossos d'Esquadra
L'arresten després d'una baralla i intenta escapar per la finestra del cotxe patrulla | Mossos d'Esquadra

Una baralla ha acabat amb dos ferits, un detingut i un cotxe dels Mossos d'Esquadra malmès a Sant Vicenç dels Horts. Els fets han succeït la passada nit en ple carrer d'aquesta localitat del Baix Llobregat, quan el cos policial ha rebut l'avís d'una trifulga que estava tenint lloc en aquell moment i on s'hi han produït des d'agressions amb arma blanca fins a llançament d'ampolles de vidre. Però el més sorprenent encara havia d'arribar.

Els Mossos han localitzat l'agressor

Els agents, doncs, s'han personat al lloc de la trifulga quan aquesta ja havia arribat a la seva fi, si bé un dels implicats es trobava al CAP de Sant Vicenç curant-se de les ferides d'arma blanca que havia patit tant a la cara com al coll.

L'home, de 35 anys i nacionalitat marroquina, ha estat interrogat pels Mossos, que tot seguit han iniciat una cerca de l'agressor.

Ha estat una estona després quan la patrulla ha vist un grup de persones entre les quals hi havia un jove que presentava diverses ferides similars a les de l'altre implicat, motiu pel qual ha estat detingut.

El detingut ha intentat escapar

Però l'arrestat no tenia intenció d'esperar sense oferir resistència. Així les coses, i davant la sorpresa dels agents, l'home ha trencat els vidres del vehicle del cos i ha intentat fugir per la finestra.

Els Mossos han actuat ràpidament i han tornat a detenir l'agressor en el moment que aquest es trobava damunt del cotxe. Però la història no ha acabat aquí, i quan estaven procedint a portar-lo dins del cotxe, el detingut ha trencat el vidre posterior amb un cop de cap.

Diverses incògnites per resoldre

La investigació, segons 'El Caso', segueix oberta, i ara queden per resoldre algunes incògnites com per què els agents no van emmanillar l'home abans d'introduir-lo a l'interior del vehicle o com s'ho va fer per escapar del cotxe.

Afortunadament, no s'han hagut de lamentar danys majors, però ara cal saber tots els delictes que se li imputen.  

 

També et pot interessar...


Comentaris
Gabriel
Yo soy mucho de escuadra y el moro este se come el coche entero

envia el comentari