Arresten el conductor d'un vehicle a la Jonquera per dur 60 quilos d'haixix

El conductor, francès i de 36 anys, ha estat detingut per la Guàrdia Civil

Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil va detenir a la frontera de la Jonquera un home que duia 61 quilos d'haixix al portapaquets del cotxe | Cedida

 

La Guàrdia Civil ha intervingut un total de 61 quilos d'haixix a la Jonquera, a Girona. També s'ha detingut al conductor, un ciutadà francès de 36 anys, acusat d'un delicte contra la salut pública. Els fets van passar el 31 de gener sobre les 4.30 hores, quan agents de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera van aturar i identificar el conductor d'un vehicle de matrícula francesa que circulava en sentit nord.

 

 

En inspeccionar el vehicle els agents van trobar diversos paquets embolicats en cel·lofana de color marró. Seguidament van procedir a arrestar el conductor, K.M.B, ja que es va comprovar que la substància que duia al portapaquets del cotxe conformava un total de 61 quilos d'haixix. L'home va ser acusat d'un delicte contra la salut pública, i es van instruir diligències que van ser entregades juntament amb el detingut i la droga al jutjat de guàrdia de Figueres.

 

L'home, un ciutadà francès, va ser detingut a les 4.30 hores del passat dijous 31 de gener | Europa Press

Més de 800 plantes de marihuana a Figueres

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar fa poc un punt de cultiu de marihuana a Figueres, a l'Alt Empordà. Els fets van succeir en un pis de la capital catalana de l’Alt Empordà on hi havia emmagatzemades més de 800 plantes. Arran els fets, un home va ser detingut i, tal com el mateix cos ha informat al seu compte de Twitter, l’arrestat ja tenia una ordre judicial pendent.


Comentaris

envia el comentari