Arriba al mercat el primer condó intel·ligent

Es tracta d’una anella que mesura la velocitat de penetració, el temps de l’acte i les calories cremades, entre altres paràmetres

Els creadors asseguren que no afecta a la sensació de plaer. | britishcondoms.uk

L'empresa britànica British Condoms ha tret al mercat l'i.Con, el primer condó intel·ligent. Es tracta d'un anell de goma sintètica que s'ajusta a la base del membre i, gràcies als components electrònics i als sensors que duu incorporats, és capaç de detectar diverses variables biomètriques del cos. Els seus creadors asseguren que és «extremadament lleuger i no-evasiu», per la qual cosa no afecta la sensació de plaer.

Segons expliquen al web, l'i.Con pot captar la velocitat i la quantitat de penetracions, el temps que dura l'acte, les calories cremades, la circumferència del membre, la temperatura dels cossos i el nombre de postures utilitzades. Una vegada finalitzat el coit, és tan senzill com connectar-lo al mòbil mitjançant un micro USB i descarregar totes les dades utilitzant l'aplicació que ve amb l'aparell.


Els experts estan treballant en una funció que podria ser el gran avantatge del producte: que l'i.Con detecti la presència d'una possible malaltia de transmissió sexual i avisi els usuaris immediatament al·legant un risc de contagi. De moment, els creadors l'han posat a la venda al Regne Unit per 60 lliures (69 euros) i, si les reserves tenen èxit, el llençaran a tot el món.


Comentaris

envia el comentari