IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Arxiven el cas d'un camioner que va atropellar mortalment un menor a l'Ebre

El camioner va donar positiu en cànnabis | L'audiència provincial dictamina que no van influir els efectes de la droga

Imatge del punt de l'accident on va perdre la vida el menor d'edat. | Tarragonadigital.com

L'accident que va tenir lloc l'any 2017 al terme municipal de Roquetes, on un ciclista de 15 anys va perdre a vida a causa de l'atropellament per un camioner que va donar positiu el test de drogues, ha quedat arxivat. L'Audiència Provincial de Tarragona ha arxivat el cas de les diligències obertes a causa de l'accident mortal. Segons la instància judicial veu que el fet que el conductor donés positiu en diverses drogues en el drogo test, no va influir en la maniobra del camioner.

El ciclista de 15 anys va morir en l'accident

A principis de novembre de l'any 2017, a l'altura de Roquetes quan un camioner va atropellar un jove de 15 anys quan va fer un gir del volant fort i va envair el carril contrari. A causa de l'accident el jove ciclista va acabar morint. Concretament l'accident es va produir al punt quilomètric 25,2 de la carretera TV-3421, que connecta Roquetes amb Mas de Barberans i la Sénia.

El conductor va donar positiu en cànnabis

A causa de la pèrdua del control el vehicle, el conductor en prendre un tomb a l'esquerra, es va desplaçar cap a la dreta i va ser quan va envair el carril del sentit contrari. El jove que anava amb bicicleta va topar contra el camió i va quedar atrapat entre la paret del voral i el camió, fet que finalment li va causar la mort. Els agents dels Mossos d'Esquadra van fer el protocol·lari drogo test al conductor del camió que va donar positiu en cànnabis, i que va ser detingut.

L'audiència dictamina que el cànnabis no fa influir

El conductor, de 51 anys va ser acusat del delicte d'homicidi per imprudència que després va ser posat en llibertat. Dos anys després i tal com explica el Diari de Tarragona, l'Audiència Provincial de Tarragona ha dictaminat que no existeixen indicis que les maniobres de conducció del camioner es veiés afectada pel consum previ de cànnabis. Tanmateix, senyalen que els agents no van notar cap mena de símptomes d'afectació quan van arribar al lloc de l'accident.

No obstant això, l'acusació particular fa referència a un gos que portava el camioner sense lligar pel vehicle, fet que podria suposar un gran perill en el moment de la conducció. Per tant l'Audiència Provincial ha decidit arxivar les diligències que es van obrir sobre l'accident mortal de Roquetes.


Comentaris

envia el comentari