ARA MATEIX

🔴 Jordi Cuixart surt de la presó de Lledoners

Dos encaputxats amb pistola assalten una gasolinera de Benavent, al Segrià

Els atracadors van assaltar la treballadora per robar els diners de la caixa registradora i després fugir amb un vehicle, probablement robat
Els encaputxats van assaltar una gasolinera de Benavent, al Segrià | Cedida
 
 

El passat dilluns 3 de setembre dues persones van cometre un atracament a punta de pistola en una gasolinera de Benavent, al Segrià, amb la qual cosa els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per intentar enxampar-los.

 

Els fets van tenir lloc al voltant de les nou del vespre, quan dos homes que anaven encaputxats van assaltar la gasolinera i van apuntar la treballadora amb l’arma de foc que duien per exigir-li tots els diners que hi havia a la caixa registradora de l’establiment.

 

Van apuntar amb una pistola el cap de la treballadora

Segons va comunicar el cos de seguretat, la dona va ser apuntada amb la pistola al cap i al pit, i després van fugir ràpidament amb els diners en un vehicle que els Mossos d’Esquadra creuen que també va ser robat amb anterioritat per tal de cometre aquest atracament.

 

Els agents també van informar que la treballadora estava físicament bé, ja que no tenia lesions visibles, però psicològicament va ser una experiència molt difícil que li va provocar una elevada ansietat.

 

Ara els Mossos d’Esquadra intenten localitzar els dos lladres amb l’ajuda de les gravacions de les càmeres de vigilància del local. A més a més, no descarten que en aquest acte hi hagués una tercera persona involucrada que podria haver estat esperant dins del vehicle per facilitar la fugida, tot i que encara no està confirmat.

 

Els assaltants duien una pistola amb la qual van amenaçar la treballadora | Cedida
 

Atraquen amb pistola una oficina bancària

El passat 27 d’agost, un home encaputxat va entrar a punta de pistola en una oficina bancària al municipi d’Amer, a la Selva, on va amenaçar els treballadors amb l’arma i els va exigir els diners de la caixa, per escapar-se a corre-cuita.

 

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació i van aconseguir detenir el lladre després de seguir el seu rastre que duia fins a Girona. L’home, veí de la comarca, va fugir de l’oficina bancària en bicicleta i els agents el van trobar a l’estació de tren amb la intenció d’abandonar la zona amb el botí.