Assalten amb violència una casa a Sant Pol amb l'excusa d'un paquet postal

Dos lladres aconsegueixen entrar a una casa de Sant Pol fent creure als propietaris que duien un paquet postal

Lladre davant d'una casa
Un lladre davant d'una casa | CatalunyaDiari.cat

Succés d'allò més cridaner a Sant Pol de Mar, al Maresme. Dos lladres, posteriorment arrestats, van irrompre en un domicili d'aquesta ciutat després de fer creure als propietaris que venien a entregar-los un paquet postal. Els dos homes van accedir de forma violenta al domicili on van immobilitzar les víctimes, un matrimoni que es dedica a la restauració. Gràcies a la trucada d’un veí —que va alertar la policia pels crits que va sentir— la policia local va poder enxampar els lladres in fraganti.

A la urbanització Sant POL 2000 de Sant Pol de Mar va sonar el timbre el passat dimecres, 5 de setembre, a les vuit del matí. Els falsos repartidors Gerardo González Jaquez i Andrés Acevedo Castro van dir al matrimoni que duien un paquet per entregar i, en obrir la porta, els dos lladres van irrompre violentament a l’interior de la vivenda, colpejant l’home i amenaçant la dona amb un ganivet i una pistola. Finalment, aquests van traslladar la parella fins a una habitació on la van emmordassar i la van deixar lligada de mans i peus.

L’alerta d’un veí, calu

Gràcies a que un veí va escoltar els crits que es van produir a l’entrada del domicili es va alertar a la policia, tot i que el veí inicialment que va pensar que es tractava d’un cas de violència domèstica. La policia local no va tardar en aparèixer i accedir a la vivenda a través d’una finestra. En ser dins de l’habitatge, un dels agents es va creuar amb un home que va córrer a tancar-se a una habitació. Després d’uns moments de negociació, dos homes van sortir de l’habitació i van ser reduïts i emmanillats pels agents.

Quan els agents van entrar a l’habitació es van trobar a la dona lligada i al seu marit amb evidents signes de violència. Un cop alliberats, els propietaris de la casa van explicar als agents que havien obert la porta pensant que els portaven un paquet de correus.

 


Comentaris

envia el comentari