Primer pla de l'esquena d'un Mosso d'Esquadra amb uniforme

Assalten una botiga de luxe de la Roca Village: A cops de martell i amb bosses de roba

Els Mossos d'Esquadra mantenen una investigació oberta

Increïble assalt a una botiga de luxe a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori en la botiga Balenciaga a la Roca Village, a Santa Agnès de Malanyanes. Els fets es van produir aquest passat divendres, 11 d'agost, poc abans de les 10:30 hores.

Cinc encaputxats van irrompre de forma violenta dins el local a plena llum del dia i van sortir carregats amb almenys quatre sacs plens d'articles de luxe. Posteriorment, van fugir en un vehicle que els esperava a la sortida del recinte, segons ha detallat la policia catalana. El botí del robatori superaria els 58.000 euros i consta de roba, bosses de mà i altres accessoris.

Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per tal d'esclarir els fets

Agents dels Mossos de la Metropolitana Nord han obert una investigació per tal de localitzar els autors d'aquest violent assalt. Per al moment, estan revisant les càmeres de seguretats del centre comercial la Roca Village i voltants.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Els lladres van entrar a la botiga poc abans que els treballadors arribessin. Per la seva banda, els guàrdies de seguretat no van poder fer res per detenir-los. Alguns testimonis van poder gravar el moment en què els cinc homes sortien per la porta de l'accés a la botiga carregats amb bosses plenes de roba de la marca.

Van obrir la porta a cop de martell

En les imatges també s'observa com el guàrdia de seguretat, que es trobava en aquell moment davant de la botiga, no trobava el moment per detenir-los. De seguida es va alertar als Mossos i van desplaçar diverses patrulles que van acordonar la botiga mentre registraven el local per trobar impremtes dactilars i altres proves que permetin identificar als assaltants, així com determinar si han actuat en el marc d'una organització criminal, o si es tracta d'un grup aïllat.

Pel que han pogut comprovar els investigadors, el grup de lladres anaven armats amb martells que han utilitzat per trencar el vidre de la porta d'entrada, i poder accedir a l'interior de la botiga per buidar-la. Després d'aconseguir el seu botí, valorat en més de 50.000 euros, van sortir corrents i van marxar amb les bosses abans que arribés les patrulles de la policia catalana. Segons un primer inventari que han pogut fer els treballadors, els assaltants s'han emportat una gran quantitat de roba i accessoris per valors de més de 58.000 euros.