Assalten una de les cases de la coneguda família de joiers Tous al Bages

No es tracta del primer succés d'aques tipus, ja que l'any 2006 també es va produir un assalt

Aquest és el segon robatori que pateix la família de joiers
Aquest és el segon robatori que pateix la família de joiers | CEDIDA

Els Mossos d'Esquadra investiguen nous robatoris a la urbanització de Pineda de Bages, a Sant Fruitós de Bages. En total van ser dues les cases on van entrar els lladres, la setmana passada, la nit del dijous a divendres. Un dels habitatges assaltats pertany a la família de joiers Tous, segons informa 'Regió7'. 

Els lladres es van endur diners i joies de la caixa forta, a banda de causar diversos desperfectes materials. Cal recordar que la família va ser víctima d'un intent d'assalt, en un altre habitatge que tenen a la mateixa urbanització, el 2006 i que va acabar amb la mort d'un dels suposats membres de la banda de lladres. A banda de l'habitatge dels Tous, en aquesta ocasió els lladres haurien entrat a robar en un segon domicili durant la mateixa nit.

Els lladres van entrar a robar a dues cases de l'urbanització
Els lladres van entrar a robar a dues cases de la urbanització | CEDIDA

 

La urbanització té càmeres de seguretat instal·lades

Els robatoris a Pineda de Bages s'han produït mig any després que l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages instal·lés càmeres en els accessos a la urbanització per controlar tots els vehicles que entren i surten. La mesura va arribar després que la zona visqués una dotzena de robatoris en quatre mesos.

El domicili on van entrar dijous els lladres és el d’una de les filles de la família. És molt a prop de casa dels seus pares, que el 2006 van viure un intent d'assalt que va acabar amb la mort d'un dels lladres per un tret del gendre de la família, Lluís Corominas, que va acabar sent condemnat, sense entrar a presó, per homicidi imprudent.

També et pot interessar


Comentaris

envia el comentari