Carles Puigdemont

Assalten el despatx de Gonzalo Boye, l'advocat de Carles Puigdemont

És la segona ocasió en què es produeixen aquests fets

Tal com ja havia passat mesos enrere, l'advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, ha anunciat en plena matinada d'aquest diumenge, 13 de setembre, que uns desconeguts han assaltat el despatx professional que té al barri de la Guindalera de Madrid, i que comparteix amb la seva companya sentimental i de professió, Isabel Elbal.

«No s'han endut res, veurem si tampoc han portat res»

«Per segon cop en menys de nou mesos hem rebut la visita de 'desconeguts'», ha dit Boye, que ha afirmat que «aparentment no s'han endut res... veurem si tampoc han portat res», en referència indirecta a la possible col·locació de dispositius d'espionatge com ara càmeres o micròfons.

Puigdemont dona suport al seu advocat

A primera hora del matí d'aquest diumenge, 13 de setembre, l'expresident de la Generalitat, líder de Junts per Catalunya i actual eurodiputat, Carles Puigdemont, no ha dubtat a difondre un missatge de suport a Gonzalo Boye i Isabel Elbal. Puigdemont és, sens dubte, el client més mediàtic que tenen els dos advocats i l'assalt al seu despatx podria respondre a la cerca d'informació sobre el cas de l'expresident i l'estratègia a seguir en els propers mesos i anys.

Boye ha agraït públicament el suport de Puigdemont: