Assalten un pis de Terrassa amb una catana i una pistola

Els assaltants van amenaçar, colpejar i lligar els propietaris, que eren al pis en el moment del robatori

Dos agents dels Mossos d'Esquadra
Assalten un pis de Terrassa amb una catana i una pistola | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes després d'assaltar un pis de Terrassa i amenaçar els seus propietaris amb una catana i una pistola. Els fets es van produir el passat 27 d'abril, al Pla de Bonaire de la cocapital del Vallès Occidental, i els sospitosos van ser detinguts entre el 13 i el 14 de maig. 

Segons ha explicat la policia catalana en un comunicat, els detinguts són dos homes joves de 18 i 25 anys, que el passat 27 d'abril van entrar en un pis de Terrassa armats amb una pistola i una catana. Allà hi van trobar el propietari del pis, a qui van amenaçar, colpejar i després lligar per poder escorcollar la resta del pis.

A la resta de l'habitatge hi van trobar tres persones més, a qui també van agredir i lligar mentre buscaven coses de valor. Finalment van aconseguir robar més de 4.000 euros en efectiu, així com un rellotge, diversos telèfons mòbils, dues videoconsoles i dos ordinadors portàtils. 

Els Mossos busquen un possible tercer implicat

Després de les investigacions pertinents, els Mossos van localitzar els dos sospitosos, als quals van detenir entre el 13 i 14 de maig. La policia encara busca un tercer sospitós que també hauria estat involucrat en els fets, però de moment no ha estat localitzat. 

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Terrassa el 15 de maig, on van decretar presó provisional per a tots dos. 


Comentaris

envia el comentari