URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

L'assassí de Laura Luelmo la va matar amb una pedra «perquè no patís»

Bernardo Montoya va admetre en la seva primera declaració que dins de casa seva la jove va rebre un primer cop contra el terra i que després va morir al maleter del coche de

Bernardo Montoya va explicar com va ser la mort de Laura però va negar l'agressió sexual | Cedida

Tot i l'últim intent de Bernardo Montoya d'exculpar-se de l'assassinat de Laura Luelmo, la Guàrdia Civil continua considerant-lo l'únic autor del crim que va tenir lloc a la localitat andalusa del Campillo, a la província de Huelva. 

A començaments de setmana es feia públic la seva nova versió dels fets, on acusava la seva exparella d'haver mort Laura per gelosia. En canvi, tal com recollia 'OkDiario', la declaració a la qual es dona més fiabilitat és la primera. Aquí va admetre que, després de colpejar-la contra el terra de casa seva, la va acabar matant perquè «es queixava de dolor i li vaig colpejar amb una pedra perquè no patís»

Montoya es va fixar en Laura per atacar-la

El presumpte assassí de la jove professora va admetre, en la seva primera confessió, que s'havia fixat en Laura i que tenia clar «que volia fer». Després d'una primera conversa, on li va dir on hi havia un supermercat,  va enganyar-la, demanant-li que l'ajudés per moure un sofà a dins de casa seva. En aquell moment, va aprofitar per atacar-la i lligar-la.   

Montoya va donar un primer cop a Laura contra el terra de casa seva | CatalunyaDiari.cat

 

En aquesta versió continuava explicant que la jove es va defensar donant-li una puntada de peu. Aquest va empipar de valent a Bernardo Montoya: «Em va donar tanta ràbia que la vaig agafar dels cabells i la vaig colpejar contra el terra». Just després, i amb la noia inconscient, la va ficar en el seu cotxe i se la va endur a la zona on es va trobar el seu cos.  Allà la va abandonar, ja morta, després d'haver rematat amb una pedra. 

No la va agredir sexualment, segons la seva versió

En la seva defensa, Montoya remarcava que va posar fi a la vida de Laura Luelmo perquè li va fer llàstima. Mentre era al maleter la jove cridava pel cop que va rebre a casa del seu assassí, així que ell va decidir acabar amb el seu patiment. 

«No va haver-hi agressió sexual perquè per fer l'amor, he de prendre pastilles», donant aquest motiu va voler negar que hagués comès cap delicte sexual abans de matar-la. Aquesta versió, però, va ser finalment desmentida pels forenses que van trobar restes biològiques seves en el cos de la jove. 


Comentaris

envia el comentari