L’assassí de Laura Luelmo podria quedar en llibertat per una errada tècnica

Durant la gravació de la seva confessió hi va haver un problema amb un cable i no es va enregistrar la declaració | Això ha provocat que l’advocat del criminal hagi sol·licitat la posada en llibertat de Bernardo Montoya

L’assassí de Laura Luelmo podria quedar en llibertat per una errada tècnica | Cedida

L’assassí confés de Laura Luelmo podria estar més a prop que mai de quedar en llibertat. Bernardo Montoya, que el passat mes de desembre va posar fi a la vida de la jove professora d’una manera despietada i brutal, ha sol·licitat la seva posada en llibertat després que es produís una errada tècnica durant la seva confessió, que va impedir que aquesta quedés registrada. Ho explica 'España Diario'. 

Això vol dir que, actualment, els investigadors i les diverses parts del procés judicial tan sols posseeixen la transcripció escrita, quelcom que no és suficient per mantenir a l’assassí de Laura Luelmo a la presó. De fet, el seu ha advocat ja ha sol·licitat formalment la posada en llibertat del seu client, i el magistrat ja ha admès a tràmit aquesta demanda.

La confessió no va quedar enregistrada per problemes tècnics

La confessió de Bernardo Montoya es va produir el passat 17 de desembre, cinc dies després de la desaparició de la professora, la qual va tenir lloc el dia 12 del mateix mes. La policia no va dubtar massa a l’hora de trobar possibles culpables, i és que Montoya ja havia estat empresonat anteriorment per un altre assassinat.

La jove professora va ser assassinada el passat 12 de desembre | España Diario

 

Finalment, Bernardo Montoya va ser detingut i va oferir una confessió completa, la qual no va quedar gravada arran un problema tècnic amb un cable. Durant la confessió, el criminal va explicar que havia matat a Laura clavant-li cops amb una pedra.

Montoya podria quedar lliure en poques setmanes

Amb tot, Montoya va canviar la versió al cap d’unes setmanes, en un intent d’inculpar a la seva parella Josefa. Però la policia feia temps que investigava, i havia trobat indicis i proves suficients per saber que l’únic culpable era el detingut, com ara restes de sang a la casa de l’assassí i al seu cotxe.

No només això, sinó que l’autòpsia també va posar en evidència que Laura Luelmo havia patit una violació. Ara, però, sembla que res d’això tingui suficient valor, i podria ser que en unes setmanes, Bernardo Montoya pogués tornar a passejar tranquil·lament pel carrer. 


Comentaris

envia el comentari