rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L’assassí de Sabadell va matar la seva sogra en silenci després d’una discussió

José María treballava en una joieria que era propietat de la seva sogra Feli
L'assassí de Sabadell i la seva sogra. | Cedida

 

Aquest dijous 5 d’abril, un home de 43 anys va matar la seva sogra a ganivetades al centre de Sabadell. Els fets van tenir lloc a l’establiment Saqqara, una perfumeria que la víctima li va muntar al seu gendre perquè tingués feina estable. 

 

Segons afirmen fonts de la investigació, els dos van mantenir una forta baralla familiar fins que ell la va matar a ganivetades. Diversos testimonis asseguren que tot va passar en silenci, motiu pel qual la resta d’establiments propers no van donar la veu d’alarma y no van trucar la policia. Va ser el mateix assassí que va donar l'avís a les autoritats.

Ningú va escoltar res

Ningú sap el motiu pel qual José María va matar la seva sogra Felisa Álvarez, de 72 anys. L’entorn més proper del criminal assegura que era un home de poques paraules i que tenia poca sort amb els negocis. Ben al contrari que la seva sogra, Feli, que era una coneguda propietària de dues joieries de la ciutat.

 

No obstant això, el detingut no té antecedents policials i mantenia una relació normal amb la seva família. De fet, va ser ell mateix qui va alertar els Mossos d’Esquadra. En veure els agents, molts botiguers del mateix carrer van pensar que es tractava d’un atrac, però quan van veure que José Maria sortía esposat, es van quedar gelats. Ningú havia escoltat res.

Feli ja no treballava, però freqüentava els seus negocis —on treballaven els seus fills i el seu gendre— per veure com anaven les coses. La joiera de Saqqara era un d'aquests establiments, on a més de perfums d'imitació es venia bijuteria i altres objectes de bellesa a preus baixos. Els veïns de la zona estan encara en shock, tractant d’esbrinar perquè aquest joier va ser capaç de cometre l’horrible crim.