Els fets es van produir a la perruqueria Spejo's de Sarrià

L'assassí de la perruqueria de Sarrià va disparar cinc trets a la víctima i no es va endur els diners

L'autor dels fets va fugir del lloc i no es va endur els diners

El grup d'homicidis dels Mossos d'Esquadra de Barcelona  investiguen l'assassinat d'un veí del Maresme de 47 anys després que fos disparat directament fins a cinc vegades quan anava a recollir a la seva dona, segons avança 'el Periódico'. Els fets es van produir a l'interior de la perruqueria Spejo's del número 71 del Carrer Manel Girona, al districte barceloní de Sarrià, quan la víctima va arribar a les 21.00 hores per recollir a la seva dona, propietària del negoci. 

Un home encaputxat i amb guants, a qui els testimonis han descrit com un noi jove d'uns 20 anys, va disparar cinc trets contra la víctima que va morir a l'acte. Van ser els testimonis qui van trucar al 112 per tal d'avisar dels fets. Els efectius del Servei d'Emergències Mèdiques van haver d'assistir a la dona que patia un atac d'ansietat.

La dona que estava tancant el negoci ja havia fet el recompte de diners i recollit la caixa amb la recaptació del dia però l'autor dels fets va fugir del local sense endur-se els diners. És per això que els agents estan investigant també l'entorn de la víctima, ja que aquesta era  titular d'una empresa de la localitat on vivia, segons recull 'La Vanguardia'. A hores d'ara, els investigadors  treballen amb totes les hipòtesis.

També et pot interessar...