CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Temps encara tranquil però amb alguns canvis ja aquest dimecres

ÚLTIMA HORA

Buch respon Marlaska i nega inacció dels Mossos amb els CDR

ATENCIÓ

Detenen un jove per les protestes de l’1-O al Parlament

Un testimoni assegura que l'assassí de Susqueda podria ser un exlegionari

El nou actor, legionari i que aquella tarda va ser vist vestit de camuflatge per la zona, va publicar al seu 'Facebook': «Aquesta nit he robat sacs de dormir i menjar a dos joves»
Impliquen un tercer implicat en l'assassinat de Susqueda | CatalunyaDiari.com

 

El cas del doble assassinat al pantà de Susqueda es podria sotmetre a una profunda sacsejada. Si ahir mateix saltava a la palestra un testimoni que exculpava Jordi Magentí de l’assassinat, avui ‘El Programa de Ana Rosa’ ha tornat a sorprendre tothom en treure a la llum l’existència d’un tercer sospitós de l’assassinat dels joves Marc i Paula.

 

Es tracta d’un exlegionari —alguns dels testimonis el situen al pantà durant el dia del crim— que encara no ha declarat i que, durant el dia que van tenir lloc els fets, estava vestit de camuflatge per la zona del pantà de Susqueda. Un altre dels fets que crida l’atenció, sobre aquest nou actor, és que va fer una publicació al seu ‘Facebook’ al llarg d’aquells dies on relatava: «Aquesta nit he robat sacs de dormir i menjar a dos joves».

 

Un exlegionari, el nou actor del succés

Alguns dels nous testimonis, de fet, asseguren haver vist els joves el 25 d’agost —un dia després de la seva mort, segons l’atestat judicial— i expliquen que les hores dels fets tampoc acaben de quadrar. En aquest context, doncs, resta esperar a quina serà la decisió del jutge per saber quin serà el camí que prendrà la investigació.

 

Cal destacar, d’altra banda, que tot i la detenció de Jordi Magentí Gamell per presumptament haver assassinat els dos joves prop del pantà de Susqueda, els Mossos d’Esquadra no tenen encara cap prova definitiva que incrimini l’home.

 

Marc i Paula, els joves assassinats al pantà de Susqueda | Cedida

 

 

Un testimoni posa en dubte que Magentí sigui l’assassí

Un nou actor del cas apareixia ahir en escena i, d’alguna manera, exculpava Jordi Magentí d’haver comès el doble crim del pantà de Susqueda. Aquest, de fet, assegura haver vist els joves entre les 15:00 i les 17:00 del 24 d’agost, tot i que la versió judicial relata que la seva mort es va produir entre les «11:20 i les 11:26 hores».

 

Jordi Magentí, el presumpte autor del crim de Susqueda, en un cotxe de Mossos. | CatalunyaDiari.cat

 

 

El nou testimoni, doncs, faria trontollar la versió oficial amb aquest relat: «Hi havia una parella caminant per la carretera asfaltada, allunyant-se del vehicle. Concretament es trobaven just on hi ha un camí de terra. Entre les 17:30 i les 19:00 hores vaig fer l'stop de la carretera de Susqueda, just en l'encreuament de l'entrada a la zona de l'embarcació del pantà vaig veure un vehicle estacionat al voral, de color blau, i podria dir que era un Opel Zafira».

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.