Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

L'assassina de Banyoles no recordava quants cops havia apunyalat la seva mare

La noia va reconèixer l'autoria del crim de Carme durant la reconstrucció policial | A molts encara els costa assimilar el que ha fet, ja que tenia fama de «bona noia»
La menor dels fets de Banyoles ha confessat | CatalunyaDiari.cat

 
 
A poc a poc es van coneixent més detalls sobre el terrible crim que ha commocionat la ciutat de Banyoles la nit de dimecres. La noia, de 17 anys, va assassinar a ganivetades la seva mare. El cos de la dona de 53 anys, Carme, va aparèixer amb un gran nombre de punyalades, i també amb un gran tall al coll. La jove va reconèixer l'autoria del crim durant la reconstrucció policial, però va ser incapaç de precisat el nombre de ganivetades propinades a la seva mare. 

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

La noia va ser incapaç de precisar el nombre de ganivetades propinades a la mare

Segons explica 'Informativos Telecinco', després de ser localitzada i detinguda al municipi de Platja d'Aro, a uns 70 quilòmetres de casa seva, els Mossos d'Esquadra la va traslladar a Banyoles, on el seu propi germà va trobar el cadàver de la mare amb un gran bassal de sang al voltant. 

Allà, la menor no va aguantar més i va confessar haver-li pres la vida a la seva progenitora degollant-la, i posteriorment propinant-li diverses punyalades. El que resulta més esgarrifós, i alhora posa de manifest el nivell d'alteració que patia  en el moment de cometre el crim, és que la jove no va poder precisar quantes ganivetades li va propinar a Carme. No van ser poques, ja que segons la policia el cadàver presentava un gran nombre de ferides per arma blanca. 

  • Més notícies relacionades: La noia de Banyoles va matar la seva mare, va anar a l'institut i va marxar cap a Platja d'Aro

Carme, la treballadora veïna que tothom coneixia

El crim, succeït en un pis de l'avinguda dels Països Catalans de la capital del Pla d'Estany, no ha deixat ningú indiferent. La víctima, Carme, era una dona molt coneguda, que es relacionava amb tothom. Exercia la presidència de la seva escala de veïns, acudia a classes de ioga i  dedicava la seva vida a cuidar avis, per poder mantenir-se a ella i a la seva filla. 

Carme, la dona assassinada a Banyoles al costat de Sasha
Carme, la dona assassinada a Banyoles, al costat de la seva filla | CatalunyaDiari

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

«Era una dona molt vital», assegurava una veïna a Catalunya Diari tan sols unes hores després de la seva mort.