Mor assassinada la golfista espanyola Celia Barquín als Estats Units

La jugadora càntabra de 22 anys va ser assaltada a un camp de golf de l'estat d'Iowa

Imagen de la golfista cántabra Celia Barquín Arozamena
Imatge de la golfista càntabra Celia Barquín Arozamena | Cyclone

Celia Barquín Arozamena, golfista espanyola de 22 anys, ha aparegut assassinada als Estats Units aquest dilluns. L'esportista va ser trobada sense vida aquest dilluns dia 17 de setembre al camp de golf de Coldwater Links, que es troba a l'estat d'Iowa. Va ser un grup de jugadors del mateix esport qui van alertar les autoritats quan van trobar una bossa de golf abandonada, sense ningú al voltant.

Un cop van rebre la trucada, les autoritats van acudir a la zona i van acabar trobant el cos de la jove sense vida, «a certa distància» de la seva bossa de golf. Tot apunta que la jove hauria sigut assaltada però no es coneixen els motius. Barquín Arozamena havia aconseguit, aquest any, proclamar-se Campiona d'Europa Individual Femenina i Esportista de l'Any de la Universitat d'Iowa. 

Víctima d'un assalt al camp de golf

Collin Daniel Richard és el nom del presumpte assassí de la jove, es tracta d'un noi de 22 anys que l'hauria assaltat al mencionat camp de golf. La policia d'Ames, on es troba el camp, ja l'ha detingut com a responsable del crim i ara se l'acusa d'un delicte per homicidi en primer grau.

Imagen de la golfista cántabra Celia Barquín Arozamena
Imatge de la golfista càntabra Celia Barquín Arozamena | Cyclone

 

Fins al moment és tot el que s'ha pogut saber sobre el cas. Collin Richard va assaltar la jove assassinant-la, però es desconeixen encara les causes concretes del crim, és per aquest motiu que la investigació continua. Cal mencionar també que, segons les primeres dades s'ha pogut comprovar que el detingut no té una direcció coneguda.

Mor la Campiona d'Europa de golf

Barquín Arozamena era una de les grans joves esportistes espanyoles del moment, especialment ara que s'havia convertit en la Campiona d'Europa Individual Femenina, a més, es tracta de la cinquena golfista espanyola que ho aconsegueix. No només això, sinó que va ser proclamada també Esportista de l'Any a la Universitat d'Iowa.

Des de la Universitat d'Iowa, la seva presidenta ha volgut enviar un missatge de condolença per la mort de la jove: «Aquesta és una pèrdua tràgica i insensata d'una jove talentosa i una estudiant atleta aclamada. [...] Plorem amb la seva família i amics a Espanya, els seus companys d'equip i tots els que la van conèixer. [...] Estem profundament tristos»


Comentaris

envia el comentari