URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

L'assassinat del Carnaval d'Herencia, a Ciudad Real, es va produir quan un noi acompanyava una amiga a orinar

Els fets van ocórrer quan el jove, de només 28 anys, va allunyar-se de la rua per acompanyar a una amiga
Gonzalo, en una imatge a les seves xarxes socials | Facebook

 

Tragèdia a Herència, a Ciudad Real, on un jove de només 28 anys va morir dissabte passat durant la celebració de la rua de Carnaval. La seva localitat, de fet, guardarà tres dies de dol en honor a Gonzalo Buján, que va perdre la vida després de rebre una brutal pallissa.

 

La víctima, així mateix, es trobava en plena rua festiva quan va ser atacat i copejat fins a perdre la vida. Els fets han causat una gran commoció entre els veïns de la localitat espanyola, ja que qualificaven al jove Gonzalo d'una persona de «somriure constant», «adulador, agradable i molt treballador» i «molt amic dels seus amics».

 

 

De fet, era tan amic dels seus amics que això va propiciar que aquest acompanyés a una amiga seva a orinar. Els dos, en aquest sentit, van apartar-se de la zona de festa i una sèrie de persones van començar a increpar  la noia. Gonzalo, però, no s'ho va pensar dues vegades i va sortir al pas dels insults per defensar-la

 

I així, segons relata 'El Español', el grup va optar per propinar una duríssima pallissa al noi, que va acabar perdent la vida a resultes del conflicte. 

 

 

Discussió amb els firaires

Passaben pocs minuts de les deu de la nit quan va ocórrer el tràgic succés. La jove, a qui el noi acompanyava, es va col·locar entre dos camions per fer les seves necessitats. En aquest espai va aparèixer la propietària d'un dels vehicles —membre de l'organització de firaires de la festa— que va increpar a la jove.  

 

Així, en l'intent del jove Gonzalo de defensar a la seva amiga, dos homes van entrar en escena per increpar i posteriorment apallissar al jove. El noi, de fet, no va poder suportar el reguitzell d'agressions i va acabar morint.

 

Aquest dilluns, dos dies després dels fets, la policia manxega ja ha detingut tres persones, considerades responsables de la mort d'en Gonzalo.

Un cop duríssim per als veïns i coneguts

Gonzalo, durant el Carnaval | Facebook

 

La consternació era un fet. Així mateix, la tragèdia va propiciar que l'Ajuntament d'Herencia optés per suspendre la programació del Carnaval, així com de decretar tres dies de dol oficial

 

L'alcalde de la població, Sergio García-Navas, va organitzar un ple extraordinari en el qual va tramitar la suspensió dels actes festius i, acte seguit, es va dur a terme una concentració espontània dels veïns del poble a la plaça de l'Ajuntament.

 

Després de tres intensos minuts de silenci, els veïns van acabar aplaudint al jove, que va perdre la vida en una tragèdia que marcarà per sempre als veïns d'en Gonzalo.