Un agent de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla aparcat

Yesica, la jove sanitària de 33 anys que ha aparegut sense vida al maleter del seu cotxe

Els agents van trobar el cos el passat 30 d'agots

La nit del passat 30 d'agost el cos de Yesica Daniela G. va aparèixer a l'interior del maleter del seu cotxe, un Citroen C3, aparcat a 200 metres del seu domicili de València. Segons, el testimoni de diversos veïns la jove de 33 anys hauria perdut la vida a causa d'una discussió que va mantenir amb la seva parella, Janner J., la matinada del passat 23 d'agost. En aquests moments, la seva parella està en parador desconegut.

El cos de la jove presenta clars signes de violència i segons sembla, hauria mort estrangulada. El cadàver va aparèixer en estat de descomposició a l'interior del maleter del seu vehicle. El 30 d'agost diversos amics de la víctima van trobar el cotxe i van notar com aquest desprenia una forta olor, motiu pel qual van avisar la policia. Els agents van ser els encarregats d'obrir-lo i trobar el cos de Yesica.

Un nou crim masclista

Segons indiquen les primeres dades de la investigació, es tractaria d'un crim masclista per part de la seva parella. De fet, una veïna de la jove ha declarat a 'Levante-EMV' que «vaig escoltar cops i sorolls de cadires o alguna cosa trencada. A ella cridant-li que marxés de casa i tot seguit unes basques, com si no pogués respirar i un silenci total. Estava marcant el número de la policia per trucar i avisar però com van callar no vaig trucar».

Malgrat que el domicili està situat en una zona on des de les finestres els veïns poden veure totes les persones que caminen per aquest carrer residencial, aquella nit ningú va poder veure res.

Segons les primeres investigacions, Janner hauria posat fi a la vida de Yesica al domicili i després hauria traslladat el cos fins al maleter del cotxe, el qual hauria aparcat a prop de l'habitatge. Els investigadors no descarten que el presumpte assassí hagués comptat amb l'ajuda d'algú, ja que el domicili estava situat al quart pis i l'escala és molt estreta. A més, la parella no té carnet i això podria explicar que la distància recorreguda amb el cotxe de la víctima fos tan curta.

«Hi havia arena al maleter»

Els amics de Yesica van denunciar la desaparició de la jove ara fa una setmana. A més, la jove havia estudiat un cicle d'auxiliar d'infermeria i tampoc havia acudit al seu lloc de treball aquests últims dies. Per la seva part, una veïna ha explicat a 'El Español' que «aquí sempre aparquem els mateixos» però com era època de vacances no li van donar molta importància perquè van pensar que havien marxat. Un altre dels veïns creu que els fets no van tenir lloc a l'habitatge perquè «al maleter hi havia arena» i, a més, és molt complicat que cap veí no hagués vist res.

La discussió que la parella va mantenir el passat 23 d'agost s'hauria produït a causa d'una infidelitat i és que Yesica hauria descobert que Janner li havia estat infidel i li hauria demanat que marxés de casa. Ara, els investigadors se centren a trobar al jove de 29 anys, principal sospitós de l'assassinat tot i que el seu company de pis hauria declarat que aquest havia marxat a Colòmbia perquè se li havia acabat el permís de residència.