El català assassinat a Mèxic era un conegut empresari de Terrassa

L'home va rebre un tret al pit després d'enfrontar el seu agressor

Lloc on es va produir l'assassinat de l'empresari espanyol
Lloc on es va produir l'assassinat de l'empresari espanyol  | Cedida

L'empresari assassinat divendres passat a l'estat de Puebla, a Mèxic, és el terrassenc Segismundo Díaz Martín. Es tracta d'un dels quatre propietaris de l'empresa Dimasa Grup de Vacarisses, al Vallès Occidental, dedicada a la fabricació de components de polièster per al sector industrial. Fonts de la mateixa empresa han assenyalat que el català vivia a Mèxic des de l'any 2011, i que era el màxim responsable del negoci en el país llatinoamericà, on es va expandir el negoci. 

L'agressor volia robar la bossa de medicines que portava la víctima

Els fets van tenir lloc a primera hora de divendres, 12 de gener, quan la víctima tornava en cotxe a casa amb la seva dona, després de realitzar unes compres. El terrassenc va aturar el seu cotxe perquè la porta elèctrica es va encallar. La seva dona va baixar del vehicle per veure què passava, i just en aquell moment l'home va ser agredit. 

Segons informen els mitjans locals, l'agressor volia robar-li a la víctima de 50 anys la bossa que portava, però aquest es va resistir i va rebre un tret al pit. Fins al lloc es va desplaçar diverses unitats dels serveis d'emergències, que no van poder fer res per salvar-li la vida. Segons ha indicat la seva dona, a la bossa hi havia tan sols medicines, ja que la víctima era diabètica. 

Dimasa Grup, una empresa fundada l'any 1986

L'empresa Dimasa Grup es va fundar l'any 1986 amb l'objectiu de fabricar components de polièster per al sector industrial. Després de 25 anys de creixement en el seu sector, va apostar per la internacionalització. És per això que va obrir una filial productiva a Mèxic ara fa set anys, on produïa equips i dipòsits de polièster i fibra de vidre per al tractament d'aigües.

L'encarregat d'expandir el negoci al país americà era Díaz Martín, que es va instal·lar allà l'any 2011. Per ara ja s'ha obert una investigació, i la Fiscalia de l'Estat de Puebla és la que porta el cas, i la que intentarà localitzar l'autor de l'assassinat. 


Comentaris

envia el comentari