L’Assemblea de Joves de Sant Celoni pateix l’agressió d’una vintena d’encaputxats

Dues persones han resultat ferides com a conseqüència dels fets, i els membres de l’associació titllen l’acció de «feixista»

Sant Celoni
L’Assemblea de Joves de Sant Celoni ha denunciat l’agressió per part d'una vintena d’encaputxats | Assemblea de Joves de Sant Celoni

L'Assemblea de Joves de Sant Celoni ha denunciat una agressió feixista per part d'una vintena d'encaputxats durant els actes de celebració del tercer aniversari de l'entitat, la passada nit i matinada de dissabte. «Aquest fet només fa que refermar-nos en la nostra lluita. Les joves som i serem sempre antifeixistes», ha expressat l'entitat a través de les xarxes socials.

L’Ajuntament de Sant Celoni condemna els fets

El col·lectiu també explica que fruit de l'atac hi ha dues persones ferides i trencadisses en el mobiliari urbà. Per la seva part, l'Ajuntament de Sant Celoni ha «condemnat fermament» l'atac i ha traslladat el seu suport als membres de l'entitat: «Feixisme ni a Sant Celoni ni enlloc», ha piulat el consistori a les xarxes socials.

La festa de celebració dels tres anys de l'Assemblea de Joves de Sant Celoni va començar a dos quarts de vuit de la tarda amb una gimcana al parc del pavelló i un sopar a la sala Bernat Martorell, on després es van fer diversos concerts. Va ser ja ben entrada la matinada quan va tenir lloc l'atac per part dels encaputxats.

Els Mossos parlen d’enfrontament per motius polítics

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, els fets haurien passat pels volts de les quatre de la matinada al carrer Sant Josep, on hi ha la Sala Bernat Martorell. El relat policial parla d'un enfrontament entre dos grups de joves per motius polítics. Ara per ara, però, no els consta que s'hagi presentat cap denúncia.

  

  

Per condemnar l'atac, l'Assemblea de Joves ha convocat una concentració a la plaça de la Vila, a la que el consistori dona suport.


Comentaris

envia el comentari