Un home armat amb un ganivet deixa tres persones ferides a Viena

Es tracta d'un sol atacant que ha abordat les seves víctimes amb un ganivet

Un total de tres persones han resultat ferides en un atac a Viena, tot i que no es descarta que hi hagi més víctimes. Segons han reportat diversos mitjans austríacs, les primeres informacions —encara en fase molt inicial— relaten que l'atac l'hauria dut a terme un sol atacant armat amb un ganivet

Les informacions citades, així mateix, descarten que es tracti d'un atac terrorista

Dues dones i un home, ferits

És l'afectació que ha deixat l'atac de l'home. Així mateix, instants després que es produís l'atac, l'agressor ja optat per marxar ràpidament de l'emplaçament.

Els fets, així mateix, s'haurien produït cap a tres quarts de vuit del vespre d'aquest dimecres, 7 de març, i les víctimes haurien estat traslladades a una clínica de la ciutat.

Diversos testimonis asseguren que l'incident s'ha produït després d'una baralla al centre de la ciutat.

El servei de metro suspès 

El servei de metro de Viena, que té una estació just al lloc dels fets, s'ha suspès temporalment. Tot i això, les autoritats del país relaten que esperen que el servei torni a funcionar amb normalitat ben aviat.

Un altre ferit, en una zona diferent

Es podria tractar, doncs, d'un segon atac que l'home hauria propinat just després d'abandonar el centre de la ciutat de Viena. La policia local ha confirmat que hi ha una quarta víctima ferida per una ganivetada. 

Tot i això, l'atestat policial encara no pot confirmar si aquesta agressió manté algun tipus de relació amb l'atac previ. 


Comentaris

envia el comentari