Un nen de 4 anys és atacat per un grup de porcs senglars al Baix Llobregat

La família va ser atacada per sis senglars a portes de casa seva a Sant Vicenç dels Horts | El gos va acabar morint per les ferides

Imatge d'un grup de porcs senglars
Imatge d'un grup de porcs senglars | Cedida

Un menor de 4 anys ha rebut l'atac d'un grup de porcs senglars just a la zona residencial on vivia al carrer Santander del municipi de Sant Vicenç dels Horts, a la comarca de Baix Llobregat. El pare del nen, David, ha volgut denunciar els fets que van succeir el passat cap de setmana, on a més de l'atac al seu fill, el gos de la família va morir.

David ha explicat els fets al programa d'Antena 3 'Espejo Público': «És una zona a la qual solem venir i aquell dia el gos, que anava amb una corretja extensible, es va avançar i de sobte vam veure com un senglar va anar a atacar el meu fill de quatre anys».

Els pares van poder rescatar el seu fill de l'atac dels porcs senglars

L'atac d'un grup de sis porcs senglars va agafar per sorpresa a tota la família. El nen de 4 anys va patir un atac però per sort va poder ser rescatat pel seu pare, que va fugir juntament amb la seva dona.

Quan van poder refugiar-se en una zona sense perill, l'home va voler fer mitja volta per socórrer al seu gos, però va ser impossible perquè els porcs senglars «van venir cap a mi».

El gos va rebre ferides mortals pels ullals

Finalment, l'ajuda d'un grup de persones que també estaven a la zona van aconseguir rescatar el gos amb cops de pal cap als senglars: «Un noi el va rescatar dels animals i el vam dur al veterinari però ens van dir que estava molt greu». Malauradament, el gos no va poder sobreviure per les ferides dels ullals dels porcs senglars.

Denúncies del veïnat

David, el pare, del menor atacat ha volgut també enviar un missatge a través de les xarxes socials, denunciant els fets: «Vull denunciar la mort injusta del meu gosset de 10 anys, atacat per sis porcs senglars a portes de casa meva», ha lamentat explicant que l'atac va ser per sorpresa i en una zona residencial on els nens solen passejar i jugar.

A la seva denúncia també se suma la d'altres veïns, que es queixen de la llibertat amb la qual es mouen els animals per la zona, molt perillós per les persones. «Són animals salvatges amb els quals s'ha de tenir molt de copte. No es pot entendre que això passi en una urbanització».


Comentaris

envia el comentari