Ataca al seu pare mentre dorm a Tarragona i l'acaba colpejant amb un martell al cap

Evitarà la presó ja que sofreix alienació mental | Passarà cinc anys internat en un centre psiquiàtric

Parc Sanitari Sant Joan de Déu
L'agressor està condemnat a passar cinc anys a la unitat psiquiàtrica del Parc Sanitari Sant Joan de Déu| Google Maps

Els fets es remunten al 17 de gener del 2018, quan el fill va intentar assassinar al pare en el mateix habitatge, mentre aquest darrer estava dormint. Després d'aquest temps, l'Audiència Provincial de Tarragona ha dictat sentència i, l'agressor, no anirà a presó, després de quedar absolt, ja que pateix una alienació mental. En aquest sentit, passarà internat cinc anys en un hospital psiquiàtric. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Evita la presó per patir una alienació mental

Durant el primer mes del 2018, l'home es va dirigir cap a l'habitació on estava dormint el seu pare amb un objecte punxant a la mà. Un cop dins, va intentar atacar-lo, però la víctima, en notar la seva presència, va defensar-se i, així, evitar l'atac del fill. Tanmateix, va sofrir diverses lesions als braços i a les cames, com a conseqüència de l'agressió. 

Tot seguit, el processat va marxar de la casa, però poc després va tornar i, en trobar un altre cop al pare, el qual s'havia amagat per evitar una nova agressió, el va atacar de nou en diferents parts de la cara i el va colpejar al cap amb un martell, on li va causar lesions, fractures i lleugers enfonsaments, essent aquestes d'un alt risc.

La secció segona de l'Audiència Provincial de Tarragona, després d'un acord amb les parts implicades en el procés, va dictar sentència enviant a l'agressor durant cinc anys en un centre psiquiàtric, concretament, a la Unitat de Psiquiatria del Centre Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat. Això ha succeït perquè l'acusat té diagnosticat trastorn bipolar amb trastorn esquizofrènic, trastorn de personalitat i de consum de cànnabis i, en el moment que van passar els fets, les seves facultats estaven anul·lades per un brot psicòtic greu.

 

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari