Imatge d'arxiu d'una ambulància del SEM

Ataquen i fereixen una noia amb un llevataps a Reus

La noia necessitarà una intervenció quirúrgica a la cara

Una jove veïna de Reus va resultar ferida la matinada d’aquest dimarts, 14 de maig, després de ser atacada amb una arma blanca, concretament un llevataps. Segons apunta el ‘Diari de Tarragona', la Guàrdia Urbana de Reus va localitzar la noia al carrer, amb una ferida a la cara que li sagnava.

La noia haurà de ser operada per reconstruir-li part de la cara

La policia reusenca va donar l’avís al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que es va traslladar fins al lloc dels fets amb una ambulància per tal d’atendre la jove ferida. Finalment, la noia va ser evacuada a l’Hospital Sant Joan de Reus, on va ingressar. De fet, la jove necessita una intervenció quirúrgica per tal de reconstruir-li una part de la cara després de l’agressió.

L’origen de l’agressió podria ser una baralla entre joves, els quals van fugir del lloc dels fets després d’adonar-se del tall que li havien provocat a la cara de la noia amb el llevataps. La Guàrdia Urbana es va activar per tal de localitzar i identificar els agressors, però no els van poder trobar en aquell moment. Els Mossos d’Esquadra també investiguen l’agressió, i han localitzat un noi menor d’edat que podria ser l’agressor.