Agressió a un ciclista a Sabadell

Ataquen greument un ciclista al centre d'una ciutat catalana

Els dos agressors ja han estat identificats pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local

Brutal agressió al centre de Sabadell. Dimecres d'aquesta setmana, un ciclista va ser greument atac mentre circulava per la cocapital vallesana amb la seva bicicleta. Tot i que es desconeixen els motius de l'agressió, en un vídeo que s'ha fet viral es pot veure com dues persones comencen a propinar diversos atacs al ciclista al mig del carrer. Concretament, els fets van tenir lloc al carrer Boccaccio de la població del Vallès Occidental.

En les imatges, que han corregut com la pólvora per diverses xarxes socials, es pot observar com els ocupants d'un cotxe i un ciclista discuteixen. La discussió va pujant de to fins que arriben les agressions. En aquest cas, la conductora del vehicle propina diverses puntades de peu, mentre que un home, que fa de copilot, també surt del cotxe per etzibar diversos cops de puny a la cara i al cap del ciclista.

Els autors de l'agressió, identificats pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sabadell

Poques hores després, els Mossos d'Esquadra van anunciar al compte oficial del cos a Twitter, que els agressors ja han estat identificats, en una operació conjunta amb la Policia Local de Sabadell. Així mateix, el tinent d'Alcalde a Sabadell i regidor de l'Àrea Cohesió Territorial, Desenvolupament Urbà, Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez, també va anunciar la identificació de la parella agressora.

A més, també va anunciar que s'havia posat en contacte amb diversos «grups de WhatsApp de clubs ciclistes» de la ciutat per tal de mostrar-los el seu suport. Finalment, el representant del govern local també va contactar amb el ciclista agredit, animant-lo a interposar una denúncia pels fets. Les imatges de l'agressió, que van circular ràpidament per les xarxes socials, van despertar la indignació de molta gent, incloent-hi lògicament, el col·lectiu de ciclistes de la ciutat.