ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

Atenen un home desorientat i descobreixen un arsenal d'armes a casa seva

La mare de l'home va ser qui va avisar la Policia, que va quedar sense paraules en veure tot aquell arsenal al domicili.
Imatge de les armes que van trobar els agents de Policia Local a casa de l'home | Policia Local València
 

Agents de la Policia Local de València van detenir durant la passada jornada un home de 54 anys que estava desorientat, indocumentat i no recordava on vivia.

  

  

En el moment en què els agents van descobrir el seu lloc de residència, van trobar a casa seva un arsenal d'armes blanques, katanes i bats de beisbol, que han estat confiscats.

  

  

Una trucada del 902 va informar els agents de la presència d'un home completament desorientat a l'interior d'un bar. En arribar al lloc dels fets, una ambulància estava atenent a l'home, que anava indocumentat i no sabia on vivia, segons ha relatat el cos de seguretat municipal en un comunicat.

 

Els policies van comprovar el seu nom i les seves dades en el padró i van descobrir el domicili. Mentre l'ambulància el derivava en un centre sanitari per a la seva valoració, els agents es van traslladar-se a casa seva.

 

Quan van arribar a l'habitatge, es van entrevistar amb la mare de l'home. Aquesta els va explicar que el seu fill convivia amb ella des de feia cinc anys i que el seu caràcter s'havia tornat més violent.

 

La mare va demanar als agents retirar el material

La dona va dur els agents a l'interior de la casa i els va mostrar que en una de les habitacions hi havia set bats de beisbol i 3 katanes disposades en un faristol. També va dirigir als policies a una altra habitació perquè sospitava que el seu fill guardava més armes en una tauleta que tenia tres calaixos amb cadenes. Després de donar als policies les claus, els agents van trobar una gran quantitat d'armes blanques

La dona va demanar als agents intervenir tot el material perquè temia que el seu fill cometés algun acte violent i els va mostrar un informe mèdic amb quadre psiquiàtric i antecedents mèdics.

Comentaris