Atracament violent al McDonald’s de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat

Els assaltants de l’establiment van colpejar els treballadors i, tot seguit, els van lligar les mans amb brides

Imatge d'arxiu del Mcdonald's atracat de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat
Imatge d'arxiu del McDonald's atracat de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat | Twitter

Diversos atracadors han assaltat aquesta matinada eMcDonald’s de Sant Vicenç dels Horts. Els assaltants, que haurien irromput a l’establiment per sorpresa dels treballadors, van colpejar els treballadors de l’establiment i, tot seguit, van robar tots els diners acumulats durant la nit del passat dissabte, 2 de juny.

Els lladres, que van fugir ràpidament del restaurant després del furt, també haurien lligat les mans dels treballadors amb brides, després de colpejar-los perquè no obstaculitzessin la seva operació.

Els van colpejar i van lligar-los les mans

És una de les notes més cridaneres del succés ocorregut al Baix Llobregat. Segons publica ‘El Periódico’, els lladres van entrar a l’establiment aprofitant que dos treballadors van sortir a treure la brossa abans de tancar. Va ser aleshores quan aquests van ser agredits pels lladres i obligats a entrar altra vegada a l’interior del restaurant.

Un cop dins, així mateix, els lladres van dur a terme l’agressió i van lligar de mans als treballadors de l’establiment per a poder tenir tota la plantilla controlada.

Van buidar les caixes registradores i van fugir

Finalment i amb la plantilla del centre totalment controlada, els lladres van buidar les caixes enregistradores de l’establiment i van fugir sense dilatar-ho més. Els treballadors, d’altra banda, van romandre amb les mans lligades.

Segons esmenta el mitjà citat anteriorment, es desconeix si al local encara hi quedaven clients en aquella hora de la nit —ja que era l’hora del tancament— i els Mossos d’Esquadra ja han obert la investigació pertinent per acabar d’aclarir què va passar. 

L'incident, finalment, se suma al que va ocórrer fa una setmana al McDonald's de Reus. El passat diumenge, 27 de maig, hi va haver una petita explosió a la cuina de l'establiment reusenc, que es va saldar sense cap mena de ferit. 


Comentaris

envia el comentari