Agent Mossos d'Esquadra

Atraquen a mà armada un supermercat a Tarragona

Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació

Gran ensurt la tarda d'aquest dissabte, 18 de gener, en un supermercat del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Un individu ha atracat l'Spar ubicat al Bloc Colòmbia, amenaçant la caixera amb una arma de fogueig. Segons han informat els Mossos d'Esquadra a TarragonaDigital, quan faltaven pocs minuts per les quatre de la tarda han rebut l'avís d'un robatori en aquest establiment. 

Ha mostrat l'arma a l'hora de comprar

Un individu ha entrat al supermercat i ha actuat com si comprés diversos productes, de manera natural. A l'hora de pagar la compra, però, l'individu ha mostrat una arma a la treballadora quan aquesta ha obert el calaix de la caixa enregistradora.

L'home ha intentat prendre els diners de la caixa i per aconseguir-ho ha disparat un tret amb l'arma, intimidant els treballadors del supermercat. Finalment, el lladre ha pogut endur-se els diners de la caixa i ha fugit del lloc dels fets. Davant d'aquest incident, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per un robatori amb violència i intimidació, per tal d'esclarir els fets i poder detenir l'autor dels fets.