Atraquen un centre comercial a Terrassa amb pistoles i matxets

Els atracadors van intimidar els venedors

Uns desconeguts van atracar aquest dissabte al vespre, de manera violenta, un conegut centre comercial de Terrassa, durant el moment del tancament.

  

Els Mossos han confirmat que han obert una investigació per intentar trobar els autors del robatori i aclarir la quantia que han sostret.

 

 

Ja havien tancat les portes al públic 

Els fets van passar quan l'establiment d'articles esportius estava fent el recompte de les caixes i ja havia tancat les seves portes. Segons ha avançat 'La Vanguardia' digital els atracadors van entrar armats amb pistoles i matxets, després d'haver aconseguit accedir a les instal·lacions del centre,  i van intimidar els venedors del centre amb la intenció d'endur-se els diners de les caixes. Es desconeix la quantia del robatori que s'haurien endut els assaltants i si s'han produït ferits durant la jornada.

  

  

 

 

Per la seva part, els agents policials catalans ja han obert una investigació a causa del succés, encara que es desconeixen molts dels detalls sobre el robatori amb violència que ha patit aquest establiment de Terrassa (Vallés Occidental). 

Un agent dels Mossos d'Esquadra | Cedida

 

Es desconeixen les identitats dels atracadors 

Un dels venedors de la tenda va ser reduït amb violència pels autors del robatori. De moment, no s'han donat més detalls sobre els atracadors del centre comercial a Terrassa, només ha quedat clar que, per la violència de l'acte, han estat més d'una persona. 

 

Problema per les vendes d'aquest 24 de desembre 

Aquest atac il·legal que han rebut, ha obligat als responsables de Decathlon de demanar canvis a altres centres propers a la zona per poder obrir durant aquest 24 de desembre, ja que és una de les dates més senyalades perquè molts compradors esgoten fins a l'últim moment per fer les seves compres de Nadal –en aquest sentit, moltes famílies celebren la Nit nadalenca prèvia al 25 de desembre.